View Full Version: Atrisinātas Bugs pēc jauninājums:
Es esmu piedzīvo šādas sīkas kļūdas pēc jaunināšanas uz 3,3:
1. Jūs saņemsiet 404 kļūdas pēc iesniegšanas jaunu pavedienu svešvalodā (pavediens vēl joprojām ir iesniegts, tomēr) (ti, Jums ir veikti, lai http://www.pentaxforums.com/404.php # post886866)-varbūt ir trūkst slīpsvītra novirzīts URL?
2. Tulkotā forumā URL ir ieskrūvē augšu. http://www.pentaxforums.com/forums/da/site-suggestions-forum-help/??f=3 tiek parādīts, kad foruma saite ir noklikšķinājuši, nevis http://www.pentaxforums.com/forums/ da / site-ieteikumi-forum-help /
Vēl viens bug (kas bija klāt 3,2, kā arī): jūs saņemsiet 404 pēc cenšoties izdarīt PayPal maksā abonements tulkoto lapu, forumu URL ir pievienots pie PayPal API url.
Es esmu piedzīvo šādas sīkas kļūdas pēc jaunināšanas uz 3,3:
1. Jūs saņemsiet 404 kļūdas pēc iesniegšanas jaunu pavedienu svešvalodā (pavediens vēl joprojām ir iesniegts, tomēr) (ti, Jums ir veikti, lai Page Not Found - PentaxForums.com (http://www.pentaxforums.com/404. php # post886866))-varbūt ir trūkst slīpsvītra novirzīts URL?
2. Tulkotā forumā URL ir ieskrūvē augšu. PentaxForums.com (http://www.pentaxforums.com/forums/da/site-suggestions-forum-help/??f=3) tiek parādīts, kad foruma saite ir noklikšķinājuši, nevis PentaxForums.com (http:/ / www.pentaxforums.com/forums/da/site-suggestions-forum-help/)
1. Vai jūs varat nosūtīt mums html kodu pārprofilēt lapu?
2. Vai veicāt atjaunināšanai. Htaccess? Jums ir, lai novērstu index.php no pirmā vBET noteikuma. Kā es redzu saites ir bojātas tikai par galveno lapu, lai tā varētu būt iemesls.
Vēl viens bug (kas bija klāt 3,2, kā arī): jūs saņemsiet 404 pēc cenšoties izdarīt PayPal maksā abonements tulkoto lapu, forumu URL ir pievienots pie PayPal API url.
Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par šo vienu - būs daudz vieglāk rīkoties jautājumos par mums:) Un, ja jūs varat, lūdzu, parādīt mums, kā izskatās tas bojātu saiti. Paldies:)
1. Ko tu ar to domā? Es varu dot jums testu login, ja jūs vēlaties, lai pārbaudītu šo uzvedību no priekšpuses.
2. Es uzskatu, ka tā. Šis ir mans htaccess failu:
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
#RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Bump. Es appreciate palīdzību, jo īpaši ar pirmo jautājumu, jo tas ir iespējams, kaut niecīgu.
Lūdzu PM man šo testu konta datus un pateikt kur es varētu veikt testu raksti / pavedieni.
1. Ko tu ar to domā? Es varu dot jums testu login, ja jūs vēlaties, lai pārbaudītu šo uzvedību no priekšpuses.
2. Es uzskatu, ka tā. Šis ir mans htaccess failu:
1. Lūdzu PM man to
2.Jūsu. Htaccess fails ir nepareizs. Tev pastāv noteikumi, kas būtu jāizmanto tikai ārpus foruma katalogs (lūdzu ievērojiet, ka jums atsevišķi. Htaccess failu, lai to attiecīgo direktoriju). Tāpat jums nav reklāmas jūsu foruma direktoriju noteikumiem.
. Your noteikumi Htaccess failu iekšpusē foruma direktorija vajadzētu izskatīties šādi:
RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
Arī - jūs noteikt jūsu veidlapu direktorijā vBET galvenās iespējas.
2. arī - es to pārvietotu uz problēmu, jo tas, šķiet, ir tikai konfigurācijas problēmas nav bug.
Htaccss mainīja noteikta gan problēma.
Great:) Ja ir citi jautājumi, lūdzu, atvērt jaunas tēmas:)
Enjoy vBET! : D
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):