PDA

View Full Version: Noraidīts Karogi angļu valodas izvēle

furnivat
20-10-11, 01:16
Es palaist forumu angļu valodā. 90 % no mana foruma lietotāji ir no ASV. Es gribētu, lai būtu iespēja izvēlēties ASV karogu kā noklusējuma angļu karogu (pēc brīža, kad tā ir Lielbritānijas "Union Jack" karodziņu). Es esmu Atvainojiet uzdot šo, jo es esmu faktiski angļu, sevi, bet man ir sniegt saviem lietotājiem to, ko viņi vēlas! Tajā brīdī esat manuāli rediģējis all_flags.gif GIF attēlu, lai aizstātu ar Apvienotās Karalistes karogu ar ASV karogu.

vBET
20-10-11, 11:54
Manuāla izdevums ir naudas sodu. Kā mēs pieņemsim, ka jums nevajag mainīt vairs. Arī citus lietotājus, kad nepieciešama būs tas vienreiz un atstāt to. Tātad, no izpildes viedokļa tas ir labāk vienkārši rediģēt attēlu vietā izmantot papildu opcijas, kas ļauj noteikt katra karoga. Tādā gadījumā mēs nevarēsim izmantot CSS Sprite - tagad tikai viena pieprasījums kļūst visi karogi. Bez CSS Sprite būs viena pieprasījums par vienu karogu = 53 pieprasījumus. Arī attēlus izmaiņas ļoti reti vBET būtībā jau ir risinājums.

Mēs saprotam jūsu vajadzības, tomēr paturot prātā, ka tas noārdās sniegumu un ka ir vienkāršākais risinājums šo (tikai rediģēt attēlu) mēs domājam, ka mēs neko par to.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1