PDA

View Full Version: Noraidīts ¿Kā nokonfigurēt redaktoru pogu produktu bbcodes?

forosmb
16-07-11, 14:53
I live in divvalodu kas akcijas spāņu un katalāņu kā valodas.

Spāņu kā noklusētie ir iestatīti forumā valodu, bet daudzi lietotāji var kontekstuāli pāriet no spāņu katalāņu atkarībā no vītne / forumos apmeklē.

Daudzi lietotāji peļņu ziņu redaktora poga, kas varētu vienkārši ievietot katalāņu produktu bbcodes jo vajadzīgās ziņas.

....

Es esmu mēģinājis, lai apkopotu šo pogu ar roku, bet teksts ir tikai iekļauj ziņojumā (bbcodes), un nav izpildīts kā produktu komandu.

Vai ir vienkāršs risinājums šai?

<a href="http://img220.imageshack.us/img220/1208/editorm.jpg" target="_blank"> http://img220.imageshack.us/img220/1208/editorm.jpg </ a>

vBET
18-07-11, 12:15
Ir iespējami vienkāršu risinājumu jautājums Jums ir:
1. Ieslēdziet automātisko valodas noteikšanu (vBET iespējas Admin CP) - lietotāji būs tikai rakstīt ziņas, un vBET būs nepārskatāmas to lang BBCode automātiski
2. Force lietotājiem noteikt savu noklusējuma valoda (arī opcija vBET) - kad lietotājs ir noteikti savu noklusējuma valoda otrai, ka foruma valoda, tad vBET automātiski pievienotu redaktoram BBCode iespēja (nepatīk pogas, bet, piemēram, radio pogas - wrap valodā, kuru, vai ne) - jūs varat redzēt, kā tā darbojas pat par mūsu forumu - vienkārši iestatīt noklusējuma valodu uz citu, izņemot angļu (izmantot User CP).

Pastāstiet jums nepieciešama palīdzība? :)

vBET
24-07-11, 21:17
Nav atbildes - uzskatīja atrisināta. Ja nē, lūdzu rakstīt šeit:)

forosmb
08-08-11, 22:17
Paldies par atbildēm.

Neviens no šiem risinājumiem pielāgoties 100% manām vajadzībām though.

Man negribētos piespiest mani lietotāji izvēlēties valodu profilā, jo vairums no viņiem mainīt rakstīšanas valodu starp vītnēm vai tēmas.

Turklāt google auto valoda atklāt nemontē, vai nu. Tas attiecas tikai uz Posts Tagged kā [lang], un lielākajā daļā lietotājiem bez profila piešķirts valodā, šādā veidā nav funkcionāla.

Man ir vēl viens svarīgs jautājums, kas ir tas, ka valoda ir izvēlēts profils var tikt atgriezti tikai "nav atlasīts". Es uzstāju mans lietotājiem nav noteikts valodas lietošanai vai profilā (tas ir reāls divvalodu kontekstā) un pēc testa konfigurācijas viņi redz fiksētu asignation, ka viņi var atgriezties. Mums tad būtu noteikt, ka.

Mans ierosinājums valodas tag pogas redaktors ir elastīgāks un piedāvā functionlity vairāk "pēc pieprasījuma", lai lietotāji no mana viedokļa.

Jums ir arī jāapzinās, ka, pievienojot sekundāro Lietotāju grupas kā jūsu produktam ietekmē ļoti bieži UserGroup albumus konfigurāciju. "0" noklusēto albumu attēla izmērs ir neierobežota izmēra un overides citu posible UserGroup albumu kopa. Tā ir daļa no vBulletin UserGroup mechanics, bet tas būtu vislabāk, lai radītu jaunu valodu Lietotāju grupas ar kādu nosaka ne bezgalīgs lielums albumu atļaujas.

Paldies par jūsu atbalstu.

vBET
09-08-11, 18:04
Google auto atklāt darbojas tikai idejas, kas nav atzīmēts kā [lang] (nav nepieciešams pārbaudīt, ja tas jau ir noteikts). To īsteno iestatīt [lang] par lietotāju atreferējums automātiski, un tā darbojas uz visiem lietotājiem neatkarīgi no tā, vai tiem ir paziņojis par savu noklusējuma valoda, vai ne. Jūs pārprast kā tā darbojas. Ja jūs domājat, ka tas darbojas nepareizi nav jūsu forumu - lūdzu, atvērt jaunu pavedienu jauns jautājums.

Lūdzu, atveriet jaunu pavedieni par savu jauno jautājumiem - tas ļaus mums mange jūsu jautājumiem atsevišķi un uzturēt tīru izdošanas vēsturi. Mēs nevaram pārvaldīt daudzus jautājumus viens pavediens. Tātad, lūdzu, atvērt jaunu pavedieni par UserGroup izsniegšanas un auto atklāt, ja jūs domājat strādā nepareizi uz jūsu forumā.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, pievienojot pogu valodai BBCode ir daži jautājumi. Vai jūs tiešām vēlaties, lai jūsu lietotāja katru reizi, lai noklikšķiniet uz pogas un atlasiet vienu no 53 valodām, konstatējot, vispirms, protams, par šādiem ilgtermiņa sarakstā. Lūdzu, ņemiet vērā, ka faktiskās šķīdumu, nav vakariņām šādu jautājumu. Un tas tiek darīts nolūkā, lai izvairītos no šādu jautājumu. Arī tādi "pēc pieprasījuma" funkcionalitāti nav pamata vispār. Kurš būs rakstīt savu vēstījumus citās valodās? Katrs dažādu valodu, un katru reizi ziņu izvēlieties, kādā ziņa tas ir? ... Ever, ja kāds vēlas, tas ir labāk izmantot auto atklāšanu par šo, nevis spēks lietotājs var izvēlēties pats.

Jūs nevēlaties, jūs piespiest lietotājam iestatīt noklusējuma valodu, bet vēlaties, lai piespiestu viņu to darīt katru reizi, kad viņš raksta ziņu? ... Tāpat jums nav, lai liktu savam lietotājam iestatīt noklusējuma valodu - lūdzu izmantojiet automātisko valodas noteikšanu. Tā ir paredzēta, lai šādos gadījumos, un tas strādā OK. Jūs pārprast kā tā darbojas.

Lietotājs noklusējuma valoda nav noklusējuma vBulletin valodas lietošana. Tas nav ietekmes uz jebko, bet redaktori. Kāpēc jūs vēlaties, lai atiestatītu to?

forosmb
11-08-11, 22:08
Man nav vajadzīga pogas 53 valodās, tikai vienu, kas nav netieša vienu.
Un es nebūtu spēkā, lietotājam neko. In sliktākajā gadījumā, es varētu sevi rediģēt un pievienot tagus ar vienu vienkāršu klikšķi, tagad nevar atļauties.

Es atvērt pavedienu uz automātiskās tulkošanas jautājumu, jo tiešām tas nedarbojas ok manā forumā.

vBET
13-08-11, 02:02
Tātad, ja vēlaties to tikai vienā valodā, tad lūdzu, ņemiet vērā, ka vBET automātiski pievieno kaut kā tā. Ja lietotājs ir izvēlējies savu noklusējuma valoda, un tas ir cits, ka forums noklusējuma valodu, tad vBET papildinās katrai redaktors opciju, kas ļaus automātiski necaurredzamu lietotāja ziņu lang BBCode. Tas nav pogu, bet radio poga - ļauj ieslēgt (tas ir uzstādīts pēc noklusējuma) vai izslēgt to. Jūs varat redzēt, kā tā darbojas uz mūsu forumu, iestatot noklusējuma valodu uz citu, izņemot angļu.

Ja to lieto, tad redaktors nosūta papildu datus serverim. Tas ir parametrs nosaukts vbet_postInLanguage un tā vērtība ir valodas kods, kas jāiekļauj lang BBCode. Tātad, ja jūs vēlaties, lai uzstādītu savu pogu, tad varat sūtīt pa redaktors veidā šī datiem, kad poga tiek noteikts, vai arī jūs varat noteikt pogu klienta pusē loģika (Java Script), kas noslēgs / iztīt redaktors, kad poga ir iestatīts / atiestatīts. Šķiet, ka ir simper tikai iestatīta / atiestatīta vērtība slēpto vbet_postInLanguage lauka (ko var pievienot ar pogu).
Tas nebūs nepieciešama Java Scripts vispār, ja Jūsu poga tiks rūtiņas lauks (tā vietā, lai slēptu viens, kas vērtība ir noteikts pogu). Tas, šķiet, ir vieglākais veids - vBET, kad saņem šo parametrs, kas rūpēsies par iesaiņošana ziņu lang BBCode uz servera pusē

Es iešu uz savu jaunu pavedieni, lai atbalstītu jūsu citiem jautājumiem. Vai jums ir nepieciešams vairāk atbalstīt ar šo vienu?

forosmb
15-08-11, 11:54
Paldies par jūsu atbalstu. Es neredzu radio pogas valodu izvēle manā 3.7.3 versijā forum.I mēģināsim aktivizēt it.We galā tik un sarežģītu situāciju. Vairums divvalodīgiem lietotājiem nevēlētos redzēt nevienu vietu tulkota vidū gan labi zināms languages.But mums ir zīme kaut kādā veidā katalāņu amatu piedāvāt tulkojumi daži tikai spāniski runājošie users.In conjuction ar automātisko noteikšanu, mēs gribētu ieguvums iespēja "nulles" karogu, kas ļautu izvairīties no translltion uz user.That veidā gan katalāņu un spāņu amatu parādīsies eksemplāros, un tikai ārzemnieks un ne divvalodu lasītājiem būtu nepieciešams tulkojums aktivizēšanas forum.I apreciate savu produktu, un es domāju, ka ir lielu darbu. Es atzīstu, mūsu vajadzības ir diezgan savdabīgs, bet mēs vēlamies, lai lietotāji patiešām apmierināti ar valodu konfigurāciju vietā.

forosmb
15-08-11, 11:56
Es redzu līniju plūsmas tiek zaudēta, kad rediģējat ziņas šajā forumā.

vBET
18-08-11, 11:53
Ja jūs vēlaties ir 0 karogs, tad, lūdzu, izmantojiet notranslate BBCode:) tas netiks tulkots vispār - tas nozīmē ne jebkurā valodā. Lūdzu apsvērt, ir tas, ko patiešām vēlaties - ja jūs atbalstīt arī citas valodas (ne tikai tās, 2), tad daudz ziņojumi netiks tulkoti vispār.

Šis ir piemērs notranslate BBCode izmantošana: This will not be translated at all

Arī tulkojumu divvalodīgiem lietotājiem nevajadzētu būt problēma - jums ir iekļautas sākotnējo ziņojumu.

Ja jūs wan, piemēram, katalāņu ziņu nav tulkots par valodu X (bet citi, tulkots), tad jums būs:
1. ir kas atzīmētās ziņas, katalāņu
2. modificēt vBET kods BBCode apstrādei, pievienojot nosacījumu, kas atgriezīs sākotnējo tekstu par šo tulkojumu pāri.

forosmb
18-08-11, 12:42
Es detalizēti definēt kodēšanas modifikācijas Man vajag, un es gribētu, lai budžets jums par to.

Tas ir ne tikai izvairīties no tulkojumu starp 2 valodās: Tas sastāv no jaunās skatīšanās konfigurāciju pieejams (neizpaužas spāņu un katalāņu), kā vidējās režīmu forumā.

Tas būtu jāpapildina ar veids, kā atzīmēt pašreizējo kataloņu amatu kādā automātiskā veidā (google batched query ¿?) Pirms autonoteikšana ir aktivizēta.

forosmb
18-08-11, 13:44
Es atzīstu, Java-sākotnējās versijas skatīšanas režīmā ir ļoti piemērots mūsu divvalodu kontekstā.

Man bija nav testēti to līdz šim, kā es gan tā bija paredzēta tikai SEO veiktspēju.

vBET
19-08-11, 07:57
Es redzu 2 amata vietas, pirms jūs lūdz palīdzēt, taču vienā pēdējais jums rakstīja, ka faktiskais risinājums ir piemērots. Tātad, pieņemot, ka - vai jums ir nepieciešams vairāk palīdzēt šeit, vai tas jau ir OK? Id jums - ko jums vajag?

forosmb
19-08-11, 13:41
Kas saistīti ar tēmu par šo pavedienu, es joprojām domāju, ka redaktors pogu, lai automatizētu bbcodes ievietošanas ko personāla locekļi būtu lieliski.

Kas attiecas uz manu betona foruma, es jums sīkāk manām vajadzībām kā projekts citu pavedienu.

vBET
21-08-11, 15:41
Tātad, mēs varam uzskatīt šo vienu slēgti, vai vēl kādu palīdzību šeit vajadzīgs? :)

forosmb
21-08-11, 22:39
Ir iespējami vienkāršu risinājumu jautājums Jums ir:
1. Ieslēdziet automātisko valodas noteikšanu (vBET iespējas Admin CP) - lietotāji būs tikai rakstīt ziņas, un vBET būs nepārskatāmas to lang BBCode automātiski
2. Force lietotājiem noteikt savu noklusējuma valoda (arī opcija vBET) - kad lietotājs ir noteikti savu noklusējuma valoda otrai, ka foruma valoda, tad vBET automātiski pievienotu redaktoram BBCode iespēja (nepatīk pogas, bet, piemēram, radio pogas - wrap valodā, kuru, vai ne) - jūs varat redzēt, kā tā darbojas pat par mūsu forumu - vienkārši iestatīt noklusējuma valodu uz citu, izņemot angļu (izmantot User CP).

Abi varianti nav ideāls manu vajadzību.
Man nepieciešama kā darbiniekam ir veids, kā mainīt ziņa valodu iesaiņojuma ir tikai vienu klikšķi.

Varbūt tas ir nepareizi traucējummeklēšanu, es piekrītu. Jūs varat pārvietot uz dažādām funkcijām, ierosinājumus, ja jūs piekrītat.

vBET
22-08-11, 12:53
OK, bet ko lai dara jums ir nepieciešams šis? Man vajag, lai uzzinātu, kas ir patiesi vajadzīgs. Jums jau ir atvērts citu funkciju pieprasījums izveidot vienkāršs rīks, kas noslēgs visi jau izveidojis ziņas ar attiecīgām lang BBCode. Tātad, ja jums būs šis viens, tad visas vecās ziņojumi tiks iesaiņoti. Arī tad, ja automātisko valodas noteikšanu ir ieslēgts, visas jaunās ienākošās ziņas tiek iesaiņoti atbilstoši (ar izņēmumiem, kad Google neatzīs valodā). Tātad šādā gadījumā, ko šī poga? Lūdzu, sniedziet mums pilnu scenāriju, kā jūs domājat, ka tas būs jāstrādā. Es saprotu, jūs vēlaties, lai poga, bet es tiešām nesaprotu nepieciešamību, un es neesmu pārliecināts, ka tas jau attiecas citām jūsu iezīme pieprasījums. It īpaši, ka jūs wrote tagad, ka šī poga ir personāla loceklis to, kā es tagad saprotu, tas ir par labo ziņu, kas nav iesaiņoti lang BBCode pienācīgi. Lūdzu, izlabojiet mani, ja es to saprotu nepareizi.

forosmb
22-08-11, 13:06
Pat ar autonoteikšana iespējota, es gribētu, lai sniegtu lietotājiem vienkāršā veidā norādīt, ka tie ir writting katalāņu valodā, jo tās rakstīt gan spāņu un katalāņu forumā.

Ja autonoteikšana darbi 100% nav jābūt, bet es domāju, ir ļoti vienkārša pieprasījuma, un ir vairāk universāls, lai bilinguals par radio pogu selektora: bbcode / nav bbcode

vBET
22-08-11, 13:42
Labi, tāpēc. Es biju zaudējis, jo iepriekšējā ziņojuma es redzēju, ka tas ir tiem personāla locekļiem, ne visiem locekļiem. Tāpēc es nebiju pārliecināts, ko tā būtu patiešām pastāv.

Tagad es saprotu (sorry, ja jūs wrote to pirms un bija to atkārtot).

Jūsu pieprasījums ir pārāk unikāls, lai jūsu īpašu forumu, kas jāiekļauj oficiālā atbrīvošana. Tāpēc mums nav plānu, lai iekļautu to vBET. Īpaši, ka ar auto atklāšanu ļāva tas tiešām nav vajadzīga un kā teica Einšteins "lietas ir tik vienkārši, kā iespējams, bet ne vienkāršāku." Mēs domājam, ka sniedz šādu poga būs tikai mulsināt lietotājus, kuri domā, ka viņiem ir, lai uz tā gadījumā rakstiski Catalan. Un tas samazina izmantojamību forumā. Vienkāršāki risinājumi - piemēram, tikai rakstīt to, ko vēlaties, un ļaujiet sistēmai rūp pārējo - labāk lietotājiem, pēc mūsu domām.

Bet mēs varam jums palīdzēt, lai pievienotu šādu pogu.
Kā es rakstīja jau tas būs viegli, ja jūs izmantot jau esošo funkcionalitāti un vienkārši mainīt izskatu no tā. Tātad vBET jau zina, kā wrap lang BBCode, saskaņā ar papildu ieguldījumu no redaktors. Viss, kas jums tiešām ir nepieciešams, ir mainīt izskatu no tā (mums ir radio pogas, jūs vēlaties, tikai poga) un iekļaut to vienmēr (mēs jo īpaši ietver stāvoklī).
Tātad - jūs jau zināt, kā pievienot pogu, kā parādīts attēlā iekļaut pirmajā post. Kas jums arī nepieciešams, ir:
1. ietver slēpto laukā:

<input id="vbet_addbbcodes" type="hidden" name="vbet_postInLanguage" value="0">
2. Iekļaut vienkāršu Java Script, kurā noteiks, ka katalāņu kods (nav pārbaudīts):

<script language="javascript">
function vbet_setCatalan(){
document.getElementById("vbet_addbbcodes").setAttribute("value", "ca");
return false;
}
</script>
Lūdzu, ņemiet vērā, ka varat padarījuši vēl sarežģītāku, lai iestatītu / atiestatītu pogu
3. Izpildīt Java Script funkciju, kad poga ir noklikšķinājuši. Tātad jūsu poga pievieno:

onClick="vbet_setCatalan()"
Ja jūs nevēlaties, lai padarītu sarežģītāku funkciju (kas varēs arī uz atiestatītu vērtību), tad varat vienkārši noteikt funkcijas ķermeņa onclick atribūts un neietver java skriptu, kā funkcija vispār.
Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs vēlaties, lai to lietotājam draudzīgs jūs domāt, lai pievienotu šo pogu, pārslēgšanas pogu, lai lietotāji zinātu, ka tas jau ir ieslēgts vai nē. Tas būtu visiem daudz vienkāršāk, ja jūs vēlaties pievienot tur rūtiņu, nevis pogu, bet ar pogu, tas ir arī iespējams veikt, tikai sarežģītāks, ja jūs vēlaties, lai būtu labi (tātad iestatīšana un atiestatīšana)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka šīs pārmaiņas būs redzams pēc tam, kad lietotājs izdara ziņa - tā tiks izmantota uz servera pusē.

Ja jūs vēlaties to strādāt pārlūkprogrammā pusē, tad jums nav nepieciešams 1.solis - tikai Java Script funkcija (pievienota poga), kas notiks ar id (vai struktūru, ja jūs nevarat paredzēt redaktors id), redaktors teksta laukā un papildināt satura atvēršanās un aizvēršanās lang BBCode. Šādā gadījumā Jūs arī nav jāuztraucas par jebkādu pārslēgšanas pogu (lietotājs vienkārši redzēt, ka tas jau ir pievienots redaktors). Vienkārši jums vajadzētu pārbaudīt to jau iesaiņota (vai teksts sākas ar lang BBCode) un ignorēt pogu noklikšķiniet šajā gadījumā (lai izvairītos no ietīšana vairākas reizes).

Pastāstiet jums nepieciešama palīdzība šeit. Ja jā - lūdzu pateikt, kur jo īpaši.

forosmb
23-08-11, 23:55
Paldies!

Ļoti sīki un labi paskaidrots, paldies.

kamilkurczak
24-08-11, 21:54
paldies par atbildi:) i iezīmēs šo pavedienu, kā atrisināt

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1