PDA

View Full Version: Jau darīts izmantot citas NON Google Translate API

MOGmartin
07-04-11, 12:52
kā šķiet, google ir jāsoda visas lapas, kas ir būvēti, izmantojot API, es domāju, ka būtu laba ideja, lai izmantotu citiem tulkošanas API pakalpojumus (piemēram, Yahoo)

kamilkurczak
07-04-11, 18:35
hello,
Ok Es parādīšu šo iespēju pieprasījumu Michał, un viņš nolemj par to.
Paldies

vBET
07-04-11, 18:45
kā šķiet, google ir jāsoda visas lapas, kas ir būvēti, izmantojot API, es domāju, ka būtu laba ideja, lai izmantotu citiem tulkošanas API pakalpojumus (piemēram, Yahoo)

Kāpēc jūs domājat, ka Google jāsoda lapas būvēt ar savu API? Mēs uzskatām, ka šī nav taisnība - mūsu forums ir daudz indeksē tulkoto lapu. Arī tādā gadījumā, ja tā būtu patiesība, tad tas nav jautājums, kas tulkošanas dienesta tiks izmantota.

Tajā brīdī Google paredz lielākajā daļā valodu un lieliska kvalitāte.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.10.1