View Full Version: Jau darīts Reģistrācijas process
Vai ir kāds no mainīgajiem ceļa reģistrācijas e-pasta veidā? Es testē reģistrācijas šodien un izvēlēts vācu kā noklusējuma valodu. Kad reģistrācijas e-pastu ar aktivizācijas saiti ieradās tas saistīts atpakaļ uz ww w.mydomain.com / forum / register.php nevis w ww.mydomain.com / forum / de / register.php. Vai, ka vajadzētu mainīt? Šķiet dīvaini, lai dotu personai iespēju izmantot foruma savā valodā, bet atpaliek pirmais šķērslis, veicot reģistrāciju grūti viņam.
kamilkurczak
14-03-11, 09:25
hello,
Izmaiņas šajā url netiek atbalstīta vēl.
Es pārvietot šo pavedienu vērā īpašais pieprasījums sadaļu un es lūgšu par to Michał.
Otrkārt - vBET atbalsta pārvirzīšanu atbilstoši lietotāja valodai (pārlūkprogrammas valodu uz valodu usercp)
Jūs varat pārbaudīt to - doties uz AdminCP-> vBET-> Dažādi-> novirzīšana uz lietotāja valodai.
Pēc pieteikšanās lietotājs tiks novirzīts uz viņa valodā. Lūdzu, testa to.
Pārcelts uz iezīme pieprasījums sadaļu
kamilkurczak
14-03-11, 10:04
Es pārbaudes kontu jūsu vietnē (test_user - varat to izdzēst).
vBET strādā pie pārlūkprogrammas valodas iestatījumos. Reģistrācijas laikā vBET iestatīts automātiski valodas opciju poļu reģistrācijas formu.
Pēc reģistrācijas un pēc tam, kad es noklikšķiniet uz URL no mana e-pasta man bija novirzīti uz vietu tulkota poļu tik url ar lang kods nav nepieciešams.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):