View Full Version: Jau darīts Izņēmumi: "uzticības Googlē"
Sveiki, vislabāk es atrastu vajadzīgo iestatījumu: "Uzticības Google, kad rezultāts ir uzticības cienīgs" nevar ieslēgt bet kā rakstveida manā forumā vairākās valodās. Manā forumā vācu, angļu un Portugiesisch.Es būtu jauki ja funkcija "Uzticības Google" kad rezultāts ir uzticības cienīgs valodas varētu noteikt nekad nav jātulko.GrussChristian
Vai es to saprotu skaidrs. Jūs vēlaties papildu konfigurācijas opcija, kas ļaus jums pateikt vBET, ka, ja ziņojums tiek konstatēts, raksta īpašās valodās (konfigurējams), tad jūs nevēlaties šo ziņu automātiski opaqued ar lang BBCode. Vai tas, ko jums vajag?
Hi,
Man patīk, ir iestatīts, lai:
Trust Google, kad rezultāts ir uzticības cienīgs
Un papildus lauka vai rūtiņu vai kāds kādreiz.
Bet ne, ja Google domāju, ka tā ir: de (standarts), en, pt
šo valodu tikai kā piemērs. Tas ir noderīgi forumos ar daudzvalodu lietotājiem. Tātad, "normāls" Lietotājs var rakstīt arī svešvalodās. Bet Lietotāji ar kādu eksotisku valodu tiks tulkota.
Sveicieni
Kristietis
Mēs izskatīsim lai būtu konfigurējams.
Tajā brīdī jūs varat veikt vienkāršus pārveidojums ir šāda. Ja vēlaties, lūdzu, papuve šiem norādījumiem:
1. Atvērt / includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
2. Find:
if (!vbet_isLangSupported($lang)) {
3. Aizstāt ar:
if (in_array($lang, array('de', 'en', 'pt')) || !vbet_isLangSupported($lang)) {
Lūdzu, ņemiet vērā, ka tas nav pārbaudīts.
Hi,
es mainīts kods dažām minūtēm atpakaļ.
Pirmais tests meklē labi. Let 's redzēt, kā tas strādā normālā lietošanas režīmā.
Paldies
Kristietis
kamilkurczak
05-10-10, 11:55
Paldies par jūsu atbildi.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):