PDA

View Full Version: vBGallery integratsiooni probleeme.

Taurus
10-07-11, 12:38
Ma järgisin integratsiooni võimalusi siin:

See on minu Custom Rewrite Reeglid:

'gallery/index\.php$' => 'gallery/'
'browseimages\.php\?do=favorites$' => 'favorites.html'
'browseimages\.php\?do=subscriptions$' => 'subscriptions.html'
'browseimages\.php\?do=member&imageuser=(\d+)$' => 'imageuser-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)$' => 'browse-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&page=(\d+)$' => 'browse-$1-$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=$' => 'browse-$1-albums.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&u=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?do=popimages$' => 'top.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=views' => 'topviews.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=rating' => 'toprated.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=posts' => 'toppost.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&noignore=0&postid=(\d+)$' => 'image-$1-$2.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&original=1.*$' => 'image-$1big.html'
'showimage\.php\?i=(\d+).*$' => 'image-$1.html'

Kõik töötab suurepäraselt ka vaikimisi keeles.

Lisasin integreerumist minu peamine. Htaccess fail:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>

Ja see minu. Htaccess minu galerii kataloog:

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^(.*)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/
RewriteRule ^(.*\.php)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Kuid kui ma katse tõlkida mis tahes lehekülje sees galerii, ma saan oma veebibrauseriga:

http://windows8theme.org/imagehosting/14e198efc98fbe.png

Palun aidake. Aitäh.

Taurus
10-07-11, 12:46
Kui ma olen pilti lehekülje vBGallery ja ma vajutan lipu keelt muuta, ma saan selline:

Warning: include (/ home / windows / public_html / gallery / / vbseo.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening '/ home / windows / public_html / gallery / / vbseo.php "kandmiseks (include_path = ".: / usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 12:43
Paistab, et mõned reeglid on katki. Ma näen double / in faili tee ka vbseo.php fail vaatasin galerii kataloog, mis on ilmselgelt vale.

Seda sellepärast, et segatud normaalne. Htaccess reeglid sisemise vbseo reegleid. Ja seestpoolt galerii kausta oma eeskirjad ei ole suhteline (nagu tavaliselt), vaid absoluutne.

Nii võimalikud lahendused:
1. Lõpeta vbseo ümbersuunamisi ega see kõik. Htaccess - see on parem oma jõudlust ja see on testitud viis integreerida vBET koos mod, millel ta enda kataloogis.
2. Edit vBET ees lennujuht.

For 2. lahendused palun (ei ole katsetatud):
1. Ava fail / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php
2. Vahetage iga dirname (__FILE__) (seal on 2 neist) koos VBET_FORUMDIR

Palun andke meile oma tagasiside.

Taurus
11-07-11, 13:00
Üritasin teist lahendust, kuid sain nii:

Warning: include (/ home / windows / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening '/ home / windows / index.php "kandmiseks (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 14:13
Te olete välja vahetanud SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH valede väärtuse ees lennujuht. Palun määrake see sobivalt. See on esimene rida ees kontroller kood:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');
Leiad sobiva väärtuse kasutades actualdirectory.php skripti tööriistad kataloogis. Kõik üksikasjad on kantud juhiseid lingi andis esimene postitus.

Taurus
11-07-11, 14:20
Te olete välja vahetanud SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH valede väärtuse ees lennujuht. Palun määrake see sobivalt. See on esimene rida ees kontroller kood:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');Leiad sobiva väärtuse kasutades actualdirectory.php skripti tööriistad kataloogis. Kõik üksikasjad on kantud juhiseid lingi andis esimene postitus.

See ongi see asendatakse järgmise tekstiga:

/ Home / windows / public_html

täpselt nii, nagu ma sain seda actualdirectory.php

Või peaks see siis galerii kataloogi?

Taurus
11-07-11, 14:28
Kui ma seda muuta:

/ Home / windows / public_html / gallery

Siis ma saan selle:

Hoiatus: require_once (/ home / windows / public_html / gallery / includes / vbenterprisetranslator_functions.php) [function.require-once (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require-once)]: failed to open stream : Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 29

Fatal error: require_once () [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: Failed opening nõutav "/ home / windows / public_html / gallery / includes / vbenterprisetranslator_functions.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 29

vBET
12-07-11, 15:42
See ongi see asendatakse järgmise tekstiga:

/ Home / windows / public_html

täpselt nii, nagu ma sain seda actualdirectory.php

Või peaks see siis galerii kataloogi?

Nii et see on asjakohane väärtus - nagu juhiseid ütleb - väärtus actualdirectory.php - ei midagi muud.

Ma ei saa aru, miks teie vigu ütleb, et index.php oli vaatasin / home / windows mitte / home / windows / public_html
Kui sa tegid muudatusi on kirjeldatud, siis tuleks vaadelda in / home / windows / public_html - palun PM mulle juurdepääsu üksikasjad teie FTP - ma kontrollida mida täpselt on teie failid kohe.

Taurus
12-07-11, 16:03
Detailid PM'd. Aitäh.

vBET
12-07-11, 16:04
Täname juurdepääs. Esimene asi, mida ma nägin, on vale - sa arvad, et asendada dirname (__FILE__) kuni VBET_FORUMDIR nagu oli kirjeldatud üks mu eelnevaid postitusi. Kuid selle asemel te asendatakse see dirname (VBET_FORUMDIR). Palun parandage see ja vaadata kas see töötab.

Samuti nagu ma näen oma reegleid galeriis. Htaccess on / vbseo.php - nagu ma kirjutasin enne tavaliselt reegleid kataloog on suhteline mitte absoluutne. See võib olla ka küsimust, sest vBET juba lisab tee "/". Nii et kui pärast korrigeerimist, see ikka ei tööta siis proovige asendama (2 kohta):

.'/'.$_GET['redirected']
to:

.$_GET['redirected']
Aga seda ainult siis, kui on vaja - nii et kui kahene / / on vale teie süsteemi. Nii et ärge seda, kui te näete vigu nagu:

Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...

Palun informeerige tegi seda aidata.

Taurus
12-07-11, 16:21
Enne katset teist võimalust, ma saan seda praegu:

Warning: include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening 'dirnameVBET_FORUMDIR / index.php "kandmiseks (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Taurus
12-07-11, 16:28
OK ... blah ... sorry .... taaskordselt valesti. Ma nüüd asendatud dirname (__FILE__) kuni VBET_FORUMDIR, kuid nüüd ma saan selline:

Hoiatus: require (. / Includes / class_bootstrap.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php on line 30

Hoiatus: require (. / Includes / class_bootstrap.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php on line 30

Fatal error: require () [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: Failed opening vajalik ". / Includes / class_bootstrap.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php on line 30

Taurus
12-07-11, 16:50
OK, nii et ma ei pea ootama teisele päevale.

vBET
12-07-11, 18:18
Ma lähen, et kontrollida, mida teil on seal nüüd.

Taurus
12-07-11, 18:28
OK, aitäh!

vBET
12-07-11, 19:21
Ma kontrollisin tegelik php kataloogi täidesaatva getcwd () ja tulemus on: / home / windows / public_html / gallery
Üritasin kasutada chdir (VBET_FORUMDIR); ees kontroller, kuid see toodab muude küsimustega.

Nagu ma kirjutasin te kasutate praegu ei toeta Ümbersuunamisi viisil. Ma kulutama palju aega ja ei leia lahendus. Kui soovite meil töötada enam seda palun osta integratsiooni teenus (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php). Või lihtsalt kasutada ainult. Htaccess asemel vBSEO sisemine ümbersuunamisi.

Taurus
16-07-11, 15:59
Viis integreerida seda vbseo on parimal võimalikul viisil. Ja nüüd ütle, et sa ei toeta ", et" tee on natuke põhjendamatu IMHO.
See mod töötab 100% õige vBulletin koos vbseo. Aga kuna seal on midagi valesti vbet töötama koos sellega siis ei toeta seda? OK .... tänu Michal.

vBET
18-07-11, 11:49
Pange tähele, et vBET on vBulletin tõlkija. Me garanteerime, et vBulletin tõlgitakse. Teeme ka oma parima, et toetada muid Modifikatsioonid mis on teeniva ta enda sisu, vaid puruneb vBulletin arhitektuuri.

See on põhjus, miks me lõime ees kontroller, mis võimaldab tõlkida lehtedel Modifikatsioonid mis lõhub vBulletin ülesehitus ning ei kasuta global_complete konks. Ja me arenenud üldine viis toetada enamik selliseid pluginaid. Ikka ei saa me tagada, et iga ei tea meie poolt, või isegi ei eksisteeri veel mod mis on kirjutatud halb viisil ja puruneb vBulletin arhitektuur töötab koos standard integratsioonikorras - eriti kui olete oma foorum mitte standard lähenemine (. htaccess), sest et poos see integreerida vbseo. Nii et jah - see, mida ma kirjutasin teile enne ja see on tõsi ka täna: hetkel me ei toeta juhul, kui mod puruneb vBulletin arhitektuuri ja mitte kasutada global_complete konks, kasutada oma kataloogist ja selle asemel. Htaccess kasutatakse vbseo ümbersuunamise eeskirjad.

Nagu ma kirjutasin teile enne - mina isiklikult töötas see oma foorum, lootes, et see on väike küsimus, kuid see ei ole. See on suur juhul, nii et kui soovite meid integreerida see teile - palun osta integratsiooni teenistuses. Võite ka lihtsalt vabaneda vbseo sisemine ümbersuunamisi ja kasutada. Htaccess - sel juhul olete juba vaba juhiseid, kuidas integreerida.

Ja põhjus ei ole veel toetatud on väga lihtne - keegi ei vaja ta enne ... Palun - me teame üksteist ja sa tead, oleme abivalmis, ikka meie tasuta tuge ei sisalda kulutusi päeva keegi server kui see ei ole vBET bug, just tema konfigureerimisprobleemid mod, mis ei ole täielikult kooskõlas vBulletin ja lisaks on juba sõeluda teiste mod ... Olin seal Ma veedan üle tunni, ilma et isegi üritab tasu, sest see oli võimalus, et see on vBET bug. Nüüd teame, et see ei ole. See ei ole vBET küsimus - see on konfiguratsioonifailis küsimus, mis hetkel ei ole juba kirjeldatud integratsiooni lahendus, kuid saate siiski kergesti integreerida kui teil vabaneda vbseo sisemine ümbersuunamisi ning kasutada puhast. Htaccess reeglid. Kui soovid meie integreerida see oma serverisse sisemise vbseo ümbersuunamine reegleid - siis te küsite integratsiooni teenus, mis maksab $ 30 ja saad osta siit: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php

Toetame täiesti tasuta, meie foorum, andes näpunäiteid ja vastuseid. Ikka, kui meie kliendid soovivad, et teeme tööd - meil on ka pakkuda neile - see on integratsioon / paigaldamine / upgrade teenust:)

Taurus
19-07-11, 01:30
Mõistan. Ma tahan ka tänada teid oma aega ja vaeva kulutatud. Mul on nüüd blokeeritud vbgallery sest see on osutunud liiga palju vaeva uue vb 4.1.5 ka.

vBET
20-07-11, 00:07
Praegu vBET polnud testitud vBulletin 4.1.5 kuna leitakse, ebastabiilne ja veel ei toeta.

Taurus
20-07-11, 00:55
Ma ei blokeeri vBET, ma keelasin vBGallery.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations