Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 17

Тема: помилка в 4.2.3?

Red face помилка в 4.2.3?

Я модернізував свій vbet до останньої версії 4.2.3 на 4.0.6 з В. Б. vbseo 3.5.1pl1, проблема пов'язана з колонтитула рекламу там, де його показ мого заголовка instaed оголошення також деякі дивні слова, подібні цим: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    ця помилка виникає тільки на переклад сторінок, так що я тимчасово відключена підвал оголошення, будь ласка, допоможіть мені

Міхал Podbielski (vBET штабу)

Не могли б ви дати більше продукції ..

Було б простіше, якщо ви просто мені PM доступом деталі вашої панелі адміністратора і FTP + описують, як відтворити проблему (як включити підвал оголошень), але, можливо, я зможу допомогти, не мають доступу, коли у мене буде більше даних.

Крім того - те, що відповідає за додавання підвал рекламний код? Тому що, якщо це інше плагін, то ми маємо тут певний інтеграції питання не помилка.

ОК, дозвольте мені дати додаткові пояснення

я використовую VB 4.0.6 останньої версії, в VB4 є вбудований менеджер реклама, яка позов розміщувати рекламу на моєму сайті, питання, що виникають у підвал оголошення який змінюється області заголовка і буває тільки в перекладі сторінок, якщо ви хочете, я може дати вам адміністратора деталі

просто для інформації я додавання зображень з моїх нижня частина: -

, Не перекладеної сторінки: -

Дезі Pix | Спільне використання зображень та хостинг-Share Ваша гаряча Дезі Pix-не translated.GIF

перекладеної сторінки: -

Дезі Pix | Спільне використання зображень та хостинг-Share Ваша гаряча Дезі Pix-переклад page.GIF

будь ласка, тільки не ця помилка не з'являвся в 4.2.2 з тієї ж моди

перекладеної сторінки

Міхал Podbielski (vBET штабу)

ОК - спасибі за подробиці. Ми будемо перевіряти, що змінилося в разі підвал в коді і спробувати відтворити проблему. Спасибі за фотографії - не могли б ви послали сировини HTML вихід - принаймні ця частина, яка не так, як повинно бути. Крім того - я думаю, що для Каміля це може бути дуже корисно, якби він тільки може отримати доступ до сервера, на якому питання вже існує - але він зв'яжеться з вами про це сам

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,

Тепер я спробую відтворити і усунути цю проблему .. спасибі за опис.

будь-які оновлення?

Я додав зображення в підвал місце для оголошення, але це поки ще тільки зображення, без будь-якого спеціального коду, як AdSence і т. д.
    У мене є одне питання: ви додати в цей підвал будь-якої конкретної код або тільки зображення з посиланням?
    Чи можете ви пасти прикладом цього оголошення код? Я протестувати його.

якщо ні, то Ви можете PM мені або vBET доступ до FTP і AdminCP, бо я не можу відтворити цю проблему на нашому тестовому форумі. Це допоможе вгору.
    Востаннє редагувалось kamilkurczak; 23-08-10 в 14:20.

якісь новини? будь ласка, читайте мій попередній пост. Дякуємо.

Так, я це знаю. Це буде виправлено.

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •