Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 17

Тэма: памылка ў 4.2.3?

Red face памылка ў 4.2.3?

Я мадэрнізаваў свой vbet да апошняй версіі 4.2.3 на 4.0.6 з В. Б. vbseo 3.5.1pl1, праблема звязаная з калантытула рэкламу там, дзе яго паказ майго загалоўка instaed аб'явы таксама некаторыя дзіўныя словы, падобныя гэтым: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    гэтая памылка ўзнікае толькі на пераклад старонак, так што я часова адключана склеп аб'яву, калі ласка, дапамажыце мне

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не маглі б вы даць больш прадукцыі ..

Было б прасцей, калі вы проста мне PM доступам дэталі вашай панэлі адміністратара і FTP + апісваюць, як прайграць праблему (як уключыць склеп аб'яў), але, можа быць, я змагу дапамагчы, не маюць доступу, калі ў мяне будзе больш дадзеных.

Акрамя таго - тое, што адказвае за даданне склеп рэкламны код? Таму што, калі гэта іншае убудова, то мы маем тут некаторы інтэграцыі пытанне не памылка.

ОК, дазвольце мне даць дадатковыя тлумачэнні

я выкарыстоўваю VB 4.0.6 апошняй версіі, у VB4 ёсць убудаваны менеджэр рэклама, якая пазоў размяшчаць рэкламу на маім сайце, пытанне, якія ўзнікаюць у склеп аб'яву які змяняецца вобласці загалоўка і бывае толькі ў перакладзе старонак, калі вы хочаце, я можа даць вам адміністратара дэталі

проста для інфармацыі я дадання малюнкаў з маіх ніжняя частка: -

, Не перакладзенай старонкі: -

Дези Pix | Сумеснае выкарыстанне малюнкаў і хостынг-Share Ваша гарачая Дези Pix-не translated.GIF

перакладзенай старонкі: -

Дези Pix | Сумеснае выкарыстанне малюнкаў і хостынг-Share Ваша гарачая Дези Pix-пераклад page.GIF

калі ласка, толькі не гэтая памылка не з'яўляўся ў 4.2.2 з той жа моды

перакладзенай старонкі

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК - дзякуй за падрабязнасці. Мы будзем правяраць, што змянілася ў выпадку склеп ў кодзе, а таксама паспрабаваць прайграць праблему. Дзякуй за фатаграфіі - не маглі б вы паслалі сыравіны HTML выхад - па крайняй меры гэтая частка, якая не так, як павінна быць. Акрамя таго - я думаю, што для Каміля гэта можа быць вельмі карысна, калі б ён толькі можа атрымаць доступ да сервера, на якім пытанне ўжо існуе - але ён звяжацца з вамі пра гэта сам

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Цяпер я паспрабую прайграць і ліквідаваць гэтую праблему .. дзякуй за апісанне.

любыя абнаўлення?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Я дадаў малюнак у склеп месца для аб'явы, але гэта пакуль яшчэ толькі малюнак, без якога-небудзь спецыяльнага кода, як AdSence і г. д.
    У мяне ёсць адно пытанне: вы дадаць у гэты склеп якога-небудзь пэўнага кода або толькі малюнак з спасылкай?
    Вы можаце ўстаўляць прыкладам гэтага аб'яву код? Я праверыць гэта.

калі не, то Вы можаце PM мне ці vBET доступ да FTP і AdminCP, таму што я не магу прайграць гэтую праблему на нашым тэставым форуме. Гэта дапаможа ўверх.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 23-08-10 у 14:20.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

якія-небудзь навіны? калі ласка, чытайце мой папярэдні пост. Дзякуй.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Так, я гэта ведаю. Гэта будзе выпраўлена.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •