Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast
Eredmények 1 a 10 A 17

Téma: hiba a 4.2.3?

Red face hiba a 4.2.3?

Én nem frissített a vBET a legújabb verziót 4.2.3 a vb 4.0.6 A vbseo 3.5.1pl1, kérdés a lábléc ad, ahol a mutató a fejléc instaed ad még néhány furcsa szavakat, mint ezek: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    ez a hiba csak a lefordított oldalak, tehát én átmenetileg nem elérhető, lábléc ad, kérem, segítsen nekem

Michał Podbielski (vBET személyzet)

Kérem, adjon nagyobb teljesítmény ..

Lenne, legegyszerűbb, ha csak PM nekem hozzáférés részleteit a Admin CP és FTP + leírja, hogyan lehet reprodukálni a problémát (hogyan kell bekapcsolni a lábléc ad), de talán tudok majd segíteni hozzáférés nélkül, mikor lesz több adat.

Szintén - mi felelős a hozzá lábléc hirdetési kódot? Mert ha más plugin, akkor van itt néhány kérdés az integráció nem hiba.

ok engedjék meg, hogy további felvilágosítást

i vb használata 4.0.6 legújabb verzióját, a VB4 van egy beépített reklám menedzser, amely perelni hirdetéseket helyezhet oldalamon, kérdés felmerült lábléc ad, amely helyébe a fejléc területen történik csak lefordított oldalakon, ha szeretné i adhat admin részletek

csak info vagyok hozzá képeket a lábléc terület: -

Nem lefordított oldal: -

Desi Pix | képmegosztó és hosting-Share A Hot Desi Pix-nem translated.GIF

lefordított oldal: -

Desi Pix | képmegosztó és hosting-Share A Hot Desi Pix lefordított oldal.gif

Kérjük, ne ezt a hibát nem mutatott fel 4.2.2 azonos modok

lefordított oldal

Michał Podbielski (vBET személyzet)

OK - köszönet a részletekért. Ellenőrizni fogjuk, mi változik, ha a lábléc a kódot, és próbálja meg reprodukálni a problémát. Köszönjük kép - tudta elküldött nyers HTML kimenet - legalábbis ez a rész, ami nem kell. Is - Azt gondolom, hogy a Kamil ez igen hasznos lehetne, ha egyszerűen hozzáférést biztosító kiszolgáló, ahol a probléma már létezik - de ő felveszi Önnel a kapcsolatot erről maga

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

hello,

Most megpróbálom reprodukálni és oldja meg a gondot .. Köszönöm leírást.

olyan frissítéseket?

Én hozzá egy képet a lábléc hely hirdetés, de ez még mindig csak a kép, anélkül, hogy egyedi kódot, mint Adsence stb
    Van egy kérdés: ugye hozzá ebbe a lábléc konkrét kódot, vagy csak kép link?
    Tud be egy példát a hirdetés kódját? Fogom próbálni.

ha nem, tudod PM nekem, vagy vBET hozzáférés-a FTP és admincp, mert vidám reprodukálni ezt a kérdést a teszt fórum. Ez segíteni fog fel.
    Utoljára szerkesztette kamilkurczak; 23-08-10 -on 14:20.

valami hír? Kérjük, olvassa el a korábbi post. Köszönöm.

Igen, tudom. Ez fogja meghatározni.

Oldal 1 A 2 12 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •