Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 17

Závit: chyba v 4.2.3?

Red face chyba v 4.2.3?

Udělal jsem upgrade mého vbet na nejnovější verzi 4.2.3 na 4.0.6 s VB vbseo 3.5.1pl1, problém je s footer reklama, kde jeho představení Můj nadpis je instaed reklamy i nějaké podivné slova, jako jsou tyto: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    K této chybě dochází pouze na přeložené stránky, takže jsem dočasně vypnuta zápatí inzerát, prosím, pomozte mi

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

Můžete mi prosím dát větší výkon ..

Bylo by to jednodušší, když jste právě hodin mi přístup údaje k FTP a správce CP + popsat, jak se problém zopakovat (jak zapnout zápatí ad), ale možná budu moci pomoci, aniž by přístup, kdy budu mít více dat.

Dále - to, co je zodpovědný za přidávání zápatí reklamního kódu? Protože pokud je jiná plugin, pak tu máme nějaké integraci problém není chyba.

ok dovolte mi, abych zpřesnění

Používám nejnovější verzi 4.0.6 vb, v VB4 je nedílnou součástí je reklamní manažer, který je žalovat umístění reklamy na mých stránkách, otázkou je, vzniklé v zápatí inzerát, který je nahrazen oblasti záhlaví a děje se pouze v překladu stránek, chcete-li i vám může dát admin detaily

jen pro info jsem přidávání obrázků z mého zápatí: -

nejsou přeložené stránky: -

Desi Pix | sdílení snímků a hostování-Sdílení horké téma Pix-non translated.GIF

přeložené stránky: -

Desi Pix | sdílení snímků a hostování-Sdílení horké téma Pix, překládal page.GIF

Prosím, není tato chyba se neukázal v bodě 4.2.2 se stejným mods

přeložené stránky

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců)
    Datum registrace
    10. 2009

OK - díky za informace. Budeme kontrolovat, co se změnilo v případě zápatí v kódu, a také pokusit se problém reprodukovat. Díky za fotky - mohli byste poslal surový HTML výstup - alespoň tuto část, která není, jak má být. I - Myslím, že pro Kamil by to mohlo být velmi užitečné, kdyby prostě přístup serveru, kde problém již existuje - ale on se s Vámi o tom sám

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,

Teď se budu snažit množit a tento problém vyřešit .. Díky za popis.

všechny aktualizace?

Datum registrace
    05. 2010

Přidal jsem obrázek do zápatí místo pro reklamu, ale je to stále jen obraz bez specifický kód, jako je Adsence atd.
    Mám jednu otázku: Přidali jste do této zápatí konkrétní kód, či jen obrázek odkaz?
    Můžete vložit příklad tohoto inzerátu kódu? Budu testovat.

Pokud ne, můžete mi pm nebo vBET přístup k FTP a admincp, protože nemohu reprodukovat tento problém na naší testovací forum. To vám pomůže se.
    Naposledy upravil kamilkurczak; 23-08-10 na 14:20.

Datum registrace
    05. 2010

nějaké zprávy? Prosím, přečtěte si můj předchozí příspěvek. Díky.

Datum registrace
    05. 2010

Ano, já vím. Bude stanovena.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •