Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast
Rezultāti 1 līdz 10 gada 17

Thread: bug 4.2.3?

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

Red face bug 4.2.3?

i did modernizētas manu vbet ar jaunāko versiju 4.2.3 uz 4.0.6 vb ar 3.5.1pl1 vbseo, problēma ir ar kājenes reklāma, ja tā parādot savu galvenes ir instaed reklāmu arī daži dīvaini vārdi, piemēram, šo: -

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    Šī kļūda rodas tikai tulkoto lapu, tāpēc es atspējota footer reklāmu, lūdzu, palīdziet man

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Vai jūs, lūdzu sniegt vairāk produkcijas ..

Tas būtu vienkāršākais, ja jūs vienkārši PM man acces rekvizītus Tavam Admin CP un FTP + apraksta, kā reproducēt šo jautājumu (kā ieslēgt kājenes reklāma), bet varbūt es varētu palīdzēt bez piekļuves kad man būs vairāk datu.

Arī - to, kas ir atbildīgs pievienot kājenes reklāmu kodu? Jo, ja tas ir cits spraudnis, tad mums šeit ir daži integrācijas jautājumu, nav kļūda.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

ok, ļaujiet man sniegt lielāku skaidrību

i izmantot vb 4.0.6 jaunāko versiju, VB4 ir inbuilt reklāmas menedžeris, kas ir iesūdzēt izvietot reklāmas manā vietā, jautājums ir, kas rodas kājenes reklāma, kas tiek aizstāts ar galvenes apgabalā un notiek tikai tulkoto lapu, ja vēlaties varu var dot jums admin informāciju

tikai info i am pievienojot attēlus no mana kājenes apgabalā: -

nav tulkoto lapu: -

Desi Pix | Attēla dalīšanas un hostings-Share Your Hot Desi Pix-ne translated.GIF

tulkoto lapu: -

Desi Pix | Attēla dalīšanas un hostings-Share Your Hot Desi Pix-tulkots page.GIF

Lūdzu, ne šī kļūda neieradās 4.2.2 ar vienādu mods

tulkoto lapu

Michał Podbielski (vBET Staff)
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK - paldies par informāciju. Mēs pārbaudīsim, kas ir mainīts, ja kājenes kodam, un arī mēģināt reproducēt jautājumu. Paldies, bildes - vai jūs varētu nosūtīt izejvielas HTML izejas - vismaz šo daļu, kas nav kā tam vajadzētu būt. Arī - Es domāju, ka Kamil tas varētu būt ļoti noderīgi, ja viņš vienkārši var piekļūt serverim, kur jautājums jau ir - bet viņš sazināsies ar jums par to pats

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

hello,

Tagad es centīšos pavairot un atrisinātu šo jautājumu .. paldies par aprakstu.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

visiem atjauninājumiem?

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

I pievienotās attēlu footer vietu reklāmas, taču tas joprojām ir tikai attēls bez konkrētiem kodu, piemēram, Adsence uc
    Man ir viens jautājums: jūs pievienot uz šo kājeni konkrētu kodu vai tikai attēlu ar saiti?
    Vai jūs varat ielīmēt piemērs sludinājumu kodu? Es to izmēģināt.

ja ne, jūs varat PM man vai vBET piekļuvi jūsu FTP un AdminCP, jo es aprunāt atveidot šo jautājumu par mūsu testu forumā. Tas palīdzēs augšu.
    Pēdējo reizi kamilkurczak; 23-08-10 pie 14:20.

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

jebkuru ziņu? lūdzu, izlasiet manu iepriekšējo post. Paldies.

Dalībvalstis
    Pievienošanās datums
    Nov 2009
    Atbildes
    64

Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

Jā, es zinu, ka. Tā tiks noteikta.

Lappuse 1 gada 2 12 JaunākieLast