Важливий: Ця сторінка використовує кукі (cookies). Використовуючи справжній сайт, не вимикаючи кукі в браузері, означає, що ви згодні для його використання.
Купити зараз! Особливості Завантаження

Заробляйте з нами!

Якщо ви хотіли б почати заробляти гроші з vBET приєднатися до Партнерська програма.
Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast
Результати 1 до 10 з 11

Тема: cachecleaner

Angry cachecleaner

В. Б. 3,8 с використанням новітніх vbet для VB3

Я читав, хоча повідомлення тут і нічого не виправив, будь ласка, допоможіть. Що я можу зробити, щоб виправити це?

Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / xxadmin / misc.php (1932): EVAL () ' г коду на лінії 61

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / г / public_html / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP ') в / головна / г / public_html / xxadmin / misc.php (1932): Eval () б код на лінії 61

Фатальна помилка: Дзвінок в невизначену функцію can_administer () в / головна / ххххххх / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php в рядку 18
    Востаннє редагувалось chick; 13-01-11 в 20:39. Причина: Додана інформація

VBulletin підприємства Перекладач (vBET) персонал

привіт,
    Прохання описати, що я повинен зробити, щоб відтворити його на моїй тестовій форум .. тому що я не можу відтворити це зараз.

Спасибі

Під vBet інструменти в AdminCP коли я натискаю на Cache Cleaner він дає це повідомлення.

Warning: require_once ([шлях] / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require одноразової]: не зумів розкрити потік: Немає такого файлу або каталогу в [шлях] / xxadmin / misc.php (1932): EVAL () ' г коду на лінії 61

Фатальна помилка: require_once () [function.require]: Помилка відкриття потрібно '/ головна / ххххххх / public_html / AdminCP / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / місцеві / Бібліотека / PHP ') в / головна / ххххххх / public_html / xxadmin / misc.php (1932): Eval () б код на лінії 61

Я не знаю, як ви можете відтворити це?

Моя адміністратора каталогу перейменовано належним ЧИНОМ, і здається, що vbet не можу зрозуміти, що admincp є xxadmin НЕ AdminCP

Гаразд я розумію це зараз. Я протестувати його і повернутися з рішенням для вас, будь ласка, дайте мені деякий час.
    Спасибі

ОТЖЕ, якщо ви перейменували назву папки AdminCP ви повинні помістити цей файл:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php і vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    в нову папку AdminCP тому, що є наш (vBET) файли.
    так:
    1. відкрити завантаження / AdminCP Папка пром vBET pack
    2. Копія цього два файли в нову папку AdminCP.

Це вже де ці файли розташовані (IN MY ПЕРЕЙМЕНУВАТИ XXADMIN папку ********** інакше інші функції адміністратора vbet не працюватиме ******!

Все працює ... навіть всі функції хрон роботу ... Також vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php працює нормально ....

... це тільки vbenterprisetranslator_cachecleaner.php від xxadmin /, що не працює.

так що я повинен змінити URL для AdminCP у файлі vBET. Я перевірю його і пишу тут швидко лисиця для вас.

Я все ще працюю над цим. Я хотів би, щоб перевірити це. Дякуємо за ваше терпіння.

привіт,
    У мене є для вас рішення.

1. перейти до AdminCP-> Модулі та продукти-> Управління Продукти->
    2. в vBET знайти продукт admin_maintenance Плагін
    3. У цей плагін знайти:
    PHP Code:
    require_once(DIR. '/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. і замінити на:
    PHP Code:
    require_once(DIR. '/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. зберегти плагін
    6. протестувати його.

Вирішено, будуть включені в наступний relase.
    Дякуємо за цю інформацію

Smile

Велике спасибі так, які добре працювали Питання фіксованого

Стр. 1 з 2 12 ОстаннійLast

Мітки цієї теми

Ваші права

• Ви не може створювати нові теми
  • Ви не може відповідати на повідомлення
  • Ви не може прикріплювати вкладення
  • Ви не може редагувати свої повідомлення
  •