Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: cachecleaner

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Angry cachecleaner

vb 3,8 s použitím nejnovějších vbet pro VB3

Četl jsem ale příspěvky tady a nic se opravil toto, prosím pomozte. Co mohu udělat pro to opravit?

Warning: require_once ([cesta] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Fatal error: Call to undefined function can_administer () in / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php on line 18
    Naposledy upravil chick; 13-01-11 na 20:39. Důvod: Přidána informace

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Popište zde prosím, co mám dělat, aby reprodukovat na své zkušební forum .. protože nemohu reprodukovat to teď.

Díky

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

V vBet nástroje v adminCP Když kliknu na Cache Cleaner dává tuto zprávu.

Warning: require_once ([cesta] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Nevím, jak je možné reprodukovat to?

Můj adresář admin je ŘÁDNĚ přejmenována a zdá se, že vbet nemůže pochopit, že že admincp je xxadmin NENÍ admincp

Datum registrace
    05. 2010

Ok já to chápu teď. Budu testovat a vrátit se pro vás řešení, prosím dejte mi nějaký čas.
    Díky

Datum registrace
    05. 2010

OK, takže pokud jste přejmenovali název složky admincp musíte dát tento soubor:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php a vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    do nové admincp složku, protože tam je nějaký náš (vBET) soubory.
    takže:
    1. otevřeno Přidat / admincp složku promoce vBET pack
    2. zkopírovat tyto dva soubory do nové složky admincp.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

To je již tam, kde jsou umístěny tyto soubory (v mém RENAMED XXADMIN složky ********** jinak další funkce vbet admin nebude fungovat ******!

Všechno funguje ... i všechny funkce cron práce ... Také vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php funguje ....

... Je to jen vbenterprisetranslator_cachecleaner.php z xxadmin / nefunguje.

Datum registrace
    05. 2010

a tak bych měl změnit URL na admincp v souboru vBET. Budu zkontrolovat a napsat sem rychle liška pro vás.

Datum registrace
    05. 2010

Jsem stále pracujeme na tom. Chtěl bych to vyzkoušet. Děkujeme za vaši trpělivost.

Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Mám pro Vás řešení.

1. Jdi na admincp-> Plugins a výrobky-> Správa Produkty->
    2. v vBET hledání produktu admin_maintenance plugin
    3. V tento plugin najdete:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. a nahradit:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. uložit plugin
    6. vyzkoušet.

Vyřešen, budou zahrnuty do příští UVOLŇOVÁNÍ.
    Díky za info

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Smile

Díky moc Ano, které dobře pracovaly problém pevnou

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat