КПК

Перегляд повної версії: Установка

daguar
25-05-10, 00:10
Я скачав безкоштовну версію свого Я хотів би використовувати vBET ніколи не розуміє в установці: замішанні: гарний і інформативний тип установки шкода .... хороший завдяки роботі

vBET
25-05-10, 06:42
Ну, я побився об заклад, що ви розумієте кнопку "Зберегти", так що це не так, що ви не розумієте, річ;)

Тому, будь ласка, - зокрема, яку частину ви не розумієте. Ми з радістю допоможемо вам:)

Також Зверніть увагу, що необхідно налаштувати принаймні вашого форуму мови за замовчуванням, щоб мати можливість працювати з vBET.

daguar
25-05-10, 23:35
vbulletin.org / форум / showthread.php? т = 220886 Я скачав 4 епізоди я розумію, що ви надали посилання, який з 4 частин, на FTP відправити вашу гарну роботу .... Ви говорите це точно ...

vBET
20-07-10, 21:33
Будь ласка, просто цитати текст, який ви пишете про і зробив сміливий точні частині, що не understable.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1