PDA

View Full Version: Uzstādīšana

daguar
25-05-10, 00:10
I lejupielādēt bezmaksas versiju viņa es gribētu izmantot vBET nekad saprast lieta par uzstādīšanu: sajaukt: skaists un aprakstošo kā uzstādīšanas veids žēl .... labs darbs, pateicoties

vBET
25-05-10, 06:42
Nu es bet, ka jūs saprotat "Save" pogu, lai nav tā, ka jūs nesaprotat lieta;)

Tātad, lūdzu, - konkrēti, kuri daļu jūs nesaprotat. Mēs labprāt jums palīdzēs:)

Arī Lūdzu, ievērojiet, ka jums ir konfigurēt vismaz savu forumu noklusējuma valodu, lai varētu strādāt ar vBET.

daguar
25-05-10, 23:35
vbulletin.org / forum / showthread.php t = 220.886 es? lejupielādēt 4 epizodes, es saprotu, ka jums ir sniedzis šādu saikni, ko no 4 daļām, uz ftp nosūtīt savu labo darbu .... jums pateikt to tieši tā ...

vBET
20-07-10, 21:33
Lūdzu, tikai citēt tekstu rakstāt par un izgatavoti bold precīzu daļa, kas nav understable.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1