КПК

Перегляд повної версії: Вже зроблено Спеціальне повідомлення

VGF
18-04-10, 16:36
Я навіть не встановлений плагин, але я придумав дещо вже ..

"Спеціальне повідомлення", що є обов'язковим щоб з усіма іншими мовами на форумі ... крім основної мова форуму.

Може бути, щось на кшталт "Наші форуми були спочатку призначені для англійської глядача. Так що, якщо переклади не є точними на 100% на Вашій мові, ми приносимо свої вибачення за доставлені незручності".

Таким чином, люди будуть заздалегідь знати, якщо щось не звучать на 100% точним при перегляді форуму ...

Крім того, вони не будуть думати, що всі приміщення на цьому форумі неграмотно. LOL:)

bhanuprasad1981
18-04-10, 19:28
я думаю, що це може бути зроблено шляхом vbulletins система повідомлення за замовчунням:)

VGF
18-04-10, 22:48
я думаю, що це може бути зроблено шляхом vbulletins система повідомлення за замовчунням:)

Так, але як говорити про це тільки з іншими мовами і не є основною мовою?

vBET
18-04-10, 23:00
Було вже запропоновано додати таку можливість для системи vBET повідомлень. Не пам'ятаю статус - прийнято або в розгляді ...

У цей момент ви можете зробити це покласти це повідомлення вручну в відповідний шаблон, усередині умова:

<vb:if condition="$_REQUEST['language']">
THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
</vb:if>

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1