PDA

Zobacz pełną wersję: Już Wskazówki specjalne

VGF
18-04-10, 16:36
I nawet nie zainstalowane wtyczki jeszcze, ale myślę, że coś już ..

"Wskazówki specjalne", które jest opcjonalne, aby umożliwić z innych języków na forum ... poza podstawowy język forum.

Być może coś jak "Nasze forum były pierwotnie zaprojektowane do angielskiej publiczności. Tak więc, czy tłumaczenia nie są w 100% dokładny w swoim języku, przepraszamy za tę niedogodność."

W ten sposób ludzie będą wiedzieli wcześniej, jeśli coś nie brzmi to dokładne w 100% podczas przeglądania forum ...

Ponadto, przyzwyczajenie myślę, że każdy komentarz na tym forum jest analfabetą. lol:)

bhanuprasad1981
18-04-10, 19:28
Myślę, że można to zrobić przez vbulletins domyślnego systemu ogłoszenia:)

VGF
18-04-10, 22:48
Myślę, że można to zrobić przez vbulletins domyślnego systemu ogłoszenia:)

Tak, ale jak wspomina go tylko z innych języków, a nie głównego języka?

vBET
18-04-10, 23:00
Było już z wnioskiem o dodanie takiej możliwości dla vBET ogłoszeń systemu. Nie pamiętam stanu - akceptowane lub w zamian za ...

W tej chwili można to zrobić ręcznie wprowadzenie niniejszego zawiadomienia w odpowiedni szablon, wewnątrz stan:

<vb:if condition="$_REQUEST['language']">
THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
</vb:if>

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1