КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Маючи 2 LANG = BBCode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Якщо у вас є два окремих мову BBCode і постаратися побачити початковий текст з 2-м, перший оригінальний текст з'являється відкрита замість цього.

Приклад:

Найкращі та найкращі речі в світі не можна побачити і навіть чіпати. Вони повинні знати з серцем. Любов приносить весело разом. Печаль, з одного боку, ми сподіваємося, завтра, радість серця.

Чи повинні ми, щоб розвіяти або зменшити нашу тривогу? Правда така, що ми не могли придушити його, тому що ми самі тривогу

Не завжди розум днів 965 днів: Я сподіваюся, ви часто можете забути сумні серцем, летить дуже щасливий день, коли час куди б я не пішов, я б щасливими сльозами, і сльози перетворяться в кольорові дощі

EDIT: Nevermind, здається, для коректної роботи тут. Я не знаю, чому це не працює належним чином на моєму сайті все ж.

vBET
25-10-09, 16:41
Яку версію VBulletin у вас є?
Чи можете ви дати мені адресу URL на сторінку з описано поведінку? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1