PDA

View Full Version: Rezolvate Având în 2 lang = bbcode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Când aveţi două separate pentru lang BBCode şi încercaţi pentru a vedea textul original din 2 unul, primul text original, apare în loc deschis.

Exemplu:

Lucruri mai bune şi mai frumoase din lume nu poate fi văzut sau chiar atins. Acestea trebuie să fie simţit cu inima. Iubirea aduce distracţie în împreună. Tristetea pe de o parte, sperăm că mâine, bucuria inimii.

Suntem noi să risipească sau reduce anxietatea nostru? Adevărul este că nu am putut-l suprime pentru că noi înşine suntem anxietate

Nu minte, de obicei, de zile de la 965 zile: Sper că vă puteţi uita de multe ori inima trist, companii aeriene au zboruri zi foarte fericit, atunci când timpul, indiferent unde m-am dus, mi-ar lacrimi fericit, şi lacrimile mele s-ar transforma intr-o ploaie de culoare

EDIT: Nevermind, se pare că funcţionează corect pe aici. Nu ştiu de ce nu funcţionează corect pe site-ul meu, deşi.

vBET
25-10-09, 16:41
Ce versiune de vBulletin nu aveţi?
Poţi să-mi ofere adresa URL la pagina cu un comportament descris? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1