PDA

View Full Version: Atrisinātas Ņemot 2 lang = BBCode ...

dai-kun
25-10-09, 04:45
Ja jums ir divas atsevišķas lang bbcode un mēģināt redzēt oriģinālo tekstu no 2. vienu, pirmā sākotnējā teksta pops atvērts vietā.

Piemērs:

Labākais un skaistākās lietas pasaulē nevar redzēt un pat pieskarties. Tiem jābūt juta ar sirdi. Mīlestība ienes jautrību kopā. Skumjas, no vienas puses, cerams, rīt, prieks sirdī.

Vai mēs kliedētu vai samazinātu mūsu trauksme? Patiesība ir tāda, ka mēs nevaram apspiest, jo mēs paši esam trauksme

Parasti nav prātā dienas 965 dienu: Es ceru, ka jūs bieži vien var aizmirst skumjo sirdi, mušas ļoti laimīga diena, kad laiks vienalga, kur es gāju, es laimīgs asaras, un manas asaras tas pārvērtīsies krāsainu lietus

EDIT: Tik un tā, šķiet, darbojas pareizi šeit. I dunno, kāpēc tas nedarbojas pareizi uz manu vietu, lai gan.

vBET
25-10-09, 16:41
Kura versija vBulletin jums ir?
Vai jūs varat sniegt man URL adresi, lai lapā ar aprakstīto uzvedību? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1