КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Помилки при установці

The Slug
23-06-17, 20:48
Привіт я тільки що оновив свою ліцензію, і спробував встановити свій 4.9.1 на мій форум, який працює з SQL PHP7 4.2.5 і кожен раз, коли я намагаюся імпортувати його, я отримую такі помилки.
Я не сценарист зрозуміти SQL так, щоб я дійсно зрозумів, що це означає,

Ви можете допомогти, будь ласка?

Імпортування Продукту, Почекайте...

[:]

Виклик невизначеної функції mysql_num_rows() у рядку 10 у /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : функції eval()'D код
#0 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201): функція eval()
#1 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/admincp/plugin.php(1755): install_product(' #2 {головна}

Фатальна помилка Користувач: дзвінок в невизначену функцію mysql_num_rows() у рядку 10 у ..../includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : функції eval()'код D в ..../vb/vb.php на лінії 286
Дані Трасування:
#1 : vbstop() називається в ..../includes/class_core.php на лінії 6089
#2 : vbulletin_error_handler() у рядку
#3 : trigger_error() називається в ..../vb/vb.php на лінії 286
#4 : СБ::handleException() у рядку

Вар Типу:
[ Нуль ]

Відомості Варі:
нуль

Його не показують в моїй плагінів, так як представляється більш написано Мої файли, але не вдалося повністю встановити, тому я не можу зняти його!

Спасибі

Marcin Kalak
24-06-17, 11:14
Швидке виправлення для цієї проблеми:

Відкрити do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml файл
Знайти код:

if (!mysql_num_rows($exists) ) {

Замінити його на код:

if (!mysqli_num_rows($exists) ) {

Ця проблема буде виправлена в наступній версії.

The Slug
26-06-17, 14:19
Привіт, спасибі за оперативну відповідь.

Я шукав цей файл, як ви сказали, але у мене немає нічого в мій файл, який виглядає як те, що ви виклали.
Очевидно, ви краще за мене знаєте, але я просто не бачу, що ваш просять в XML-файл.
Я шукав на декількох різних запитів і не знайшли цей код do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml

Чи Можете ви порадити, будь ласка? Я можу Скопіювати код тут, якщо вам подобається?

Спасибі Ян

The Slug
26-06-17, 15:11
Привіт я використовував інший редактор і тепер знайшов файл і змінений. Тепер мені потрібно налаштувати панелі управління, але він виглядає встановили.

Дякуємо за вашу допомогу.

Marcin Kalak
26-06-17, 16:44
Я радий, що я допоміг тобі.

The Slug
29-06-17, 17:13
Вибачте, що турбую вас..

Але я просто не можу отримати цю роботу.

Я прочитав інструкції по установці і додали всім API за винятком Google.
Коли я натискаю на будь-який з прапорів я отримую:

PHP попередження: код preg_replace(): параметр /e модифікатор більше не підтримується, використовуйте замість поширені в ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 554

PHP попередження: код preg_replace(): параметр /e модифікатор більше не підтримується, використовуйте замість поширені в ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лінії 324

Чи я отримаю це:

Кілька Варіантів

Назва документа, який ви просили (/Forum/Forum/search.php) не може бути знайдено на цьому сервері. Проте, ми знайшли документи з іменами, схожими на той, який ви просили.
Наявні документи:

/Форуму/форум.на PHP/пошук.РНР?=430182&амп searchid;мова=ч (загальне базове ім'я)
Будь ласка, розгляньте можливість інформування власника посилається сторінки про сломанной посиланням.

Мій форум знаходиться в окремій папці під назвою форум і "форум каталог" я /форум

Будь-які ідеї?

Спасибі

vBET
03-07-17, 11:08
Вибачте за затримку. Ми перевіримо, чому попередження все одно з'являються (повинен бути відключений). Ми скоро зв'яжемося з вами. Будь ласка, див. лічку.

vBET
05-07-17, 09:25
Будь ласка, подивіться особисте повідомлення - ми чекаємо, щоб допомогти вам :)

The Slug
10-07-17, 13:03
Повідомлення відправлено, вибачте за затримку був у від'їзді.

Відповів в приват.

vBET
16-07-17, 11:53
Проблема вирішена. Він був cosed в PHP 7 відмінностей. Зміни будуть включені в наступний реліз, у вас вже є на вашому сервері :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1