PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Chyby pri inštalácii

The Slug
23-06-17, 20:48
Ahoj práve som aktualizoval svoju licenciu, a pokúsil nainštalovať 4.9.1 na moje fórum, na ktorom beží PHP7 SQL 4.2.5 a pri každom pokuse o import to mám nasledujúce chyby.
Nie som scripter z pochopiť, SQL, takže som naozaj v rozpakoch, ako na to, čo to znamená,

Môžete mi pomôcť, prosím?

Import Produktov, Prosím Čakajte...

[:]

Volanie nedefinované funkcia mysql_num_rows() na riadku 10 v /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : saplafwkf_main()'d kód
#0 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201): saplafwkf_main()
#1 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/admincp/plugin.php(1755): install_product(' #2 {hlavná}

Fatálna Chyba Užívateľa: Volanie neurčená funkcia mysql_num_rows() na riadku 10 v ..../includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : saplafwkf_main()'d kód ..../vb/vb.php na riadku 286
Údaje Sledovania:
#1 : vbstop() sa nazýva v ..../includes/class_core.php na riadku 6089
#2 : vbulletin_error_handler() sa nazýva v on-line
#3 : trigger_error() sa nazýva v ..../vb/vb.php na riadku 286
#4 : vB::handleException() sa nazýva v on-line

Var Typ:
[ NULL ]

Var Údaje:
null

To neukazuje v mojom pluginy, takže sa zdá, že už viac písomné moje súbory, ale nepodarilo plne inštaláciu, takže nemôžem odstrániť buď!

Vďaka

Marcin Kalak
24-06-17, 11:14
Rýchle riešenie tohto problému:

Otvoriť súbor do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
Nájsť kód:

if (!mysql_num_rows($exists) ) {

Nahradiť ho do kódu:

if (!mysqli_num_rows($exists) ) {

Táto chyba bude odstránená v nasledujúcej verzii.

The Slug
26-06-17, 14:19
Ahoj, Vďaka za rýchlu odpoveď.

Som hľadal súbor, ako ste povedal, ale nemám nič v mojom súboru, ktorý vyzerá ako to, čo ste uverejnili.
Jasne viete lepšie ako ja, ale ja len nechcem vidieť to, čo si žiadajú v tomto súbore XML.
Som hľadal na niekoľko rôznych dopytov a nie zistila, že kód v do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml

Môže vám poradiť, prosím? Môžem skopírovať kód, tu, ak sa vám páči?

Vďaka Ian

The Slug
26-06-17, 15:11
Ahoj ja som použil iný editor a teraz si našiel súbor a zmenil. I teraz je potrebné nastaviť v ovládacom paneli, ale vyzerá to mať nainštalovaný teraz.

Vďaka za pomoc.

Marcin Kalak
26-06-17, 16:44
Som rád, že som pomohol.

The Slug
29-06-17, 17:13
Prepáčte, že vás obťažujem..

Ale ja len, nemôžu si to do práce.

Prečítal som si nainštalujte podľa pokynov a pridali všetky API okrem Google.
Keď som kliknite na niektorý z vlajok som si:

PHP Upozornenie: preg_replace (): /e modifikátor už nie je podporovaný, použite namiesto toho v preg_replace_callback ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na riadku 554

PHP Upozornenie: preg_replace (): /e modifikátor už nie je podporovaný, použite namiesto toho v preg_replace_callback ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na riadku 324

Alebo budem si toto:

Viaceré Možnosti

Názov dokumentu, budete vyzvaní (/Forum/Forum/search.php a) nemohla byť nájdená na tomto serveri. Môžeme však nájsť dokumenty s mená podobných tej, na ktorú žiada.
K dispozícii dokumenty:

/Forum/fórum.php/search.php?searchid=430182&language=h (spoločné basename)
Zvážte, prosím, informovať majiteľa odkazujúce stránky o nefunkčný odkaz.

Moje fórum je v samostatnom priečinku s názvom Fórum a v "Fórum directory" mám /Forum

Nejaké nápady?

Vďaka

vBET
03-07-17, 11:08
Ospravedlňujeme sa za meškanie. Sme kontrolu prečo varovania, sa ešte stále objavujú (mali by byť vypnuté). My vás budeme kontaktovať. Prosím, pozri PM.

vBET
05-07-17, 09:25
Prečítajte si súkromné správy - sme pripravený pomôcť vám :)

The Slug
10-07-17, 13:03
Správy, odoslané, ospravedlňujeme sa za oneskorenie boli preč.

Odpovedal PM.

vBET
16-07-17, 11:53
Problém vyriešený. To bolo cosed tým, PHP 7 rozdielov. Zmeny budú zahrnuté v budúcom vydaní, už máte to na vašom serveri :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1