КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Ігнорувати URL не працює

moman
13-02-10, 20:57
Раніше ми робили ручної обхідний шлях для вирішення цієї проблеми, однак зараз, ще раз в цьому, виявляється, проблема.

У мене є форум, який є сполучною ланкою і прямо вказує на mysite.com / lensreviews.

Я додав "lensreviews ', щоб ігнорувати URL варіант, однак, кожен раз, коли користувач із перекладами хітів цим посиланням, він йде на mysite.com / форум / Lang / lensreviews

Будь-які поради? Ви можете перевірити це в якості гостя на моєму форумі будинку.

moman
13-02-10, 22:58
Оновлення: це відбувається тільки для авторизованих користувачів мову, встановлений в їх профілях. Спробуйте увійти в систему як *********

vBET
15-02-10, 12:38
Я просто буду там. Також, будь ласка, для Вашої власної безпеки, не відправляйте в громадських будь-які подробиці доступу. Будь ласка, надсилайте ті прем'єр. Я зміні повідомлення для видалення цих даних.

vBET
15-02-10, 12:48
Я пішов туди і увійшов в тестовий аккаунт. Був перенаправлений на німецький переклад (я припускаю, що тестовий користувач поставив німецьку мову за замовчуванням). Спочатку я відкрив джерело HTML і знайти все "lensreviews" там - всі посилання в порядку (так що без мови). Потім я перевірив один з тих, клацнувши на ньому, і це також добре працює - сторінки призначення не був переведений.

Будь ласка, перевірте його. Якщо проблема все ще існує будь ласка, повідомте нам спосіб відтворити його. Описаного тут не працює.

moman
15-02-10, 17:02
Що ж, це гарна новина для мене! Кілька членів описали це питання, і я був в змозі відтворити його раніше, але це не відбувається більше для мене теж. Може бути, це тому, що я змінився "lensreviews 'до' / lensreviews» в проігнорувати URL варіант останнім часом. Спасибі!

Також дякую за видалення тест реквізити доступу:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations