PDA

View Full Version: Lahendatud Ignore url ei tööta

moman
13-02-10, 20:57
Ajalugu, me tegime käsitsi lahendus probleemi lahendada, kuid nüüd, taaskord on see osutunud küsimus.

Mul on foorum, mis toimib nagu link ja vahetult osutab mysite.com / lensreviews.

Lisasin "lensreviews 'to ignoreerida url valik, kuid iga kord kasutajale tõlked tabamust, mis viitavad, siis läheb mysite.com / foorumid / lang / lensreviews

Igasugune nõu? Saate testida seda, kui külaline minu foorum kodus.

moman
13-02-10, 22:58
Update: See juhtub alles jaoks sisseloginud kasutajatele keel kehtestada oma profiile. Proovige sisse logida nagu *********

vBET
15-02-10, 12:38
Ma lihtsalt lähen sinna. Samuti palun teie enda turvalisuse ärge saatke avalik tahes juurdepääsu üksikasjad. Palun saatke need, mida PM. Ma muutes oma postitust kustutada need andmed.

vBET
15-02-10, 12:48
Ma läksin sinna ja sisse loginud test konto. Suunati ümber saksa keelde (Eeldan, et test kasutaja on loonud saksa default keeles). Esiteks avasin allikas HTML ja leida iga "lensreviews seal - kõik lingid on korras (seega ilma keeles). Siis ma kontrollisin üks neist, klõpsates seda ja see töötas ka hästi - sihtkoht lehekülge ei tõlgita.

Palun seda kontrollida. Kui probleem on endiselt olemas palun andke meile viis reprodutseerida. Üks siin kirjeldatud, ei tööta.

moman
15-02-10, 17:02
Noh, see on hea uudis mulle! Mõned liikmed on kirjeldatud seda küsimust, ja ma olen suutnud reprodutseerida varem, kuid see ei juhtu enam minu jaoks kas. Võib-olla sellepärast ma muutsin "lensreviews 'to' / lensreviews" on ignoreerida URL valik hiljuti. Tänu!

Ka tänu eemaldamiseks test arvesse juurdepääsu üksikasjad:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1