Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Ignoruoti URL neveikia
Anksčiau mes vadovas apeiti išspręsti šią problemą, tačiau dabar vėl tai įrodė klausimas.
Aš forumą, kuris veikia kaip nuoroda ir tiesiogiai mysite.com / lensreviews.
, Aš "lensreviews URL galimybė ignoruoti, tačiau, kiekvieną kartą su vertimai vartotojo hitai, kurie nurodo, jis eina mysite.com / forumas / lang / lensreviews
Any advice? Galite išbandyti šį mano Pradinis puslapis svečių.
Atnaujinimas: tai įvyksta tik prisijungusius naudotojus su kalba, nustatyti jų profilius. Pabandykite prisijungti kaip *********
Aš tiesiog vyksta ten. Taip pat prašome, jūsų pačių saugumui nesiųskite paskelbti bet prieigos duomenys. Prašome siųsti šiuos by pm. Aš pakeisti savo pareigas, pašalinti tuos duomenis.
Aš nuėjau ten ir prisijungęs bandymo sąskaitos. Buvo nukreiptas į Vokietijos vertimą (aš manau, kad bandymas vartotojo Vokietijos numatytąją kalbą). Pirmiausia aš atidarė šaltinis HTML ir rasti kas "lensreviews" - visos nuorodos yra gerai (taip kalba). Tada aš patikrinti vienas iš tų, spustelėdami jį ir jis taip pat dirbo gerai - nukreipimo puslapio nebuvo išversta.
Prašome ją patikrinti. Jei problema vis dar egzistuoja, prašome pateikti mums būdas atkurti. Čia aprašytas vienas neveikia.
Na, tai yra gera žinia man! Keletas narių turi aprašyti šį klausimą, ir aš galėtų atkurti anksčiau, tačiau tai nevyksta nebėra man. Gal tai todėl, kad aš neseniai pasikeitė "lensreviews į" / lensreviews "URL galimybė ignoruoti. Ačiū!
Taip pat ačiū už šalinant bandymo prieigos prie paskyros informacijos:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):