КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Видалити & Результати

raymond
08-10-11, 03:08
Після використання vBET4 на пару місяців, все, здається, добре, але я вирішив, що я хочу, щоб видалити його з моєї форуму.

Причин:
1. Мій виділений сервер бази даних стала дуже величезний, і кожен функцію форуму стає дуже повільним. Я мав до оновлення мого сервера жорсткого диска до SSD, так що все стане нормальним знову. Я вважаю, що це лише тимчасове рішення, і все стане повільним знову коли розмір бази даних росте ще.
2. Доведеться платити, коли Google почав зарядки гроші за допомогою своїх API v2.
3. Це ніколи не дуже гарна ідея, щоб запустити автоматизованого перекладу З кешування, щоб вона виглядала як ваш форум більш теми. Я використав, щоб запустити аналогічний плагін у Wordpress і один день, Google щойно видалили всі показники на автоматичного перекладу сторінок.

Вище причин не може бути права, але вони мої причини, і я не хочу, щоб приймати будь-які ризики.

Тому що vBET дуже заздалегідь і складні плагін, я впевнений, що видалення не збирається бути легко, тому що було самої установки не дуже легко або.

У мене 2 питання зараз:
1. Видалення (може вам запропонувати платну "видалити службу")
2. 404 помилки. Після видалення там буде багато помилок 404 з видалення перекладених сторінок. Там все одно зробити сценарій для автоматичного перенаправлення пошукових ботів і гостей повернутися до вихідного потоку команд з 301 остаточно переміщений код?

В vBSEO, є опція загальні параметри > vBSEO параметри. Може бути, що може допомогти?

"Файл не знайдено" просить обробки?
Вибрати, як буде оброблятися "Файл не знайдено" запитів:
-Перенаправлення на головну сторінку
-Відправити 404 код HTTP і показати "Сторінку не знайдено" повідомлення
-Включити помилки сторінки. Примітка: Ім'я файлу повинна включати абсолютний шлях. (приклад: /home/user/public_html/error.php)

raymond
08-10-11, 04:20
Оновлення.

Я зробив наступне:
1. Інвалідів vBET
2. Повернутися Htaccess
3. Відновлення functions_vbseo_createurl.php і functions_vbseo_url.php

Коли я намагаюся відвідувати перекладених теми, він показує статус: HTTP/1.1 301 Moved Permanently і перенаправлення мене до вихідного потоку команд. Це гарна новина!

Однак, я тільки вимкнуто vBET, але ще не видалити його.
Що робити, якщо я видалити його? Буде 301 переміщено остаточно переспрямування, так, як я підозрюю, що в даний час робиться це за vBET.

Деякі інші речі, щоб подивитися на додаткові групи та д...

r.dziadusz
08-10-11, 08:13
Після деінсталяції речі, як додаткові групи (створений vBET) буде видалено з бази даних, також зараз вона доступна бета-версії PHP робот, який призведе до видалення всіх ваших BBcode - від посилання також

raymond
09-10-11, 07:42
Дякуємо.

Може підтвердити нікому, що 301 переміщено остаточно заголовки і перенаправлення зроблено vBET?
Якщо це зроблено vBET, буде лише відключити його (не видалити) тому, що якщо я видалити, це призведе до багато помилок 404 не знайдено.

vBET
09-10-11, 12:44
Немає 301 редірект не зробив за vBET - у вас є vBET вимкнуто, тому він нічого не робить. Ви можете видалити vBET.
Зверніть увагу, що ви можете встановити Htaccess правила мають перенаправлення - тепер це можливо зроблено vBSEO.

Будь ласка, скажіть, вам потрібна додаткова допомога тут?

PS.
vBET мета не зробити ваш форум, подивитися, як це мати більше сторінок, як ви написали - ідея полягає в підтримку багатомовних громад, були кожен може читати та писати в його власній мові:)

raymond
09-10-11, 14:45
Це цікаво, що vBSEO знає, де переспрямування перекладених потоку до вихідного потоку команд.
Я буду розклад, щоб повністю видалити vBET завтра. Будь ласка, залиште цей потік відкритих на даний момент.

Хоча я згоден з вами, що vBET здатний зробити наш форум підтримки багатомовний, але, на жаль Google може не бачу це таким чином.
vBET до цих пір є найрозумніших, тому що вона переводить URL і змістом і Google ще не усвідомлюють цього.
Багато плагіни для Wordpress не спроможне URL, і вони всі були оштрафовані.
Наприклад, vbet.com/blog/test, російська перекладається url SEO б vbet.com/blog/test/ru або vbet.com/blog/ru/test, який має легко автоматизований перекладеної сторінки.

Слідкуйте за хорошу роботу, хоча я вирішив припинити її використання, але я б ще сказати, що це хороший мод.

vBET
10-10-11, 15:53
vBSEO визнає, що потік на Ідентифікатор, який входить до складу URL-адресу, а потім перевіряє робить URL, як він повинен бути, і якщо не перенаправляє - те ж саме відбувається, коли ви встановите друкарську помилку в URL.

Ми вважаємо, що Інтернет без мовні бар'єри є майбутнє:) І він закритий кожного разу, коли перекладу двигунів підвищує їх якість перекладу. Зміна вільний API оплачені один буде сповільнюватися це, але це не зупинить її виконання. До тих пір, як люди хочуть чути всюди. До тих пір, як люди хочуть спілкуватися з усіма. Це те, що для Інтернету існує:)

У разі виникнення будь-яких питань під час видалення будь ласка, просто напишіть тут - ми вам допоможемо.

raymond
11-10-11, 04:14
До цих пір видалив штрафу. Додаткові групи були успішно видалені.
Зараз я тільки бачачи дисків з
Я знайшов потоку десь, те, що сценарій або команди SQL, щоб видалити його. Збирається дати йому спробувати.

r.dziadusz
11-10-11, 06:14
Я думаю, що ви бачите "[Sutent? =]" тощо
Так, сценарій, ви можете знайти тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/2466-how-remove-vbet-language-code-2.html#post10556

raymond
14-12-11, 04:19
Я натикаючись цієї теми, оскільки я бачу тисячі помилок з Google Вебмайстрам, після повного видалення, включаючи очищення кеш з бази даних.

Будь ласка, перегляньте вкладені зображення.

http://i.imgur.com/mCH8a.PNG

Ці перекладається URL-адрес з ID не отримати остаточно Перенаправлено до вихідного потоку команд.

Я спробував переінсталювати vBET, щоб побачити якщо вони перенаправлення належним чином, але не зміг встановити тому що завершився Форум як пусту сторінку. Я помітив, що це станеться відразу після того, як я оновлення vBSEO файлів. В Htaccess, визначено правильно, тому що я відновив стару версію, коли vBET був ще працює.

Також я дізнався, що останній vBET 4.4.5, що не містить ZIP завантажити-після папки.
Може бути, це причина проблеми?

r.dziadusz
14-12-11, 13:51
Ми просто вирішили Мардж цих двох папок завантажити і завантажити-один раз в одну. Вміст із завантаження-один раз, все ще існують, так не повинно бути проблема.
Будь ласка, скажіть мені, якщо зробив всі необхідні кроки: зробив внесені зміни в vBSEO файли? Тому що якщо не, старий Htaccess файл не буде працювати

raymond
14-12-11, 14:51
Так, я зробив всі необхідні кроки. vBulletin встановлені в /forum каталогу.
1. Завантажити все, що з завантажити папки в корінь форуму.
2. Встановлено продукт від admincp
3. Останні htaccess.

RewriteEngine On

RewriteBase / форум /
RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www.raymond.cc $ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / index.php [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перенаправлені = / форум / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хрон)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

4. Зміна functions_vbseo_createurl.php та functions_vbseo_url.php, відповідно до readme.html інструкція.

Відразу після зміни 2 vbseo файлів, мій форум став пустий. Звичайно, я перевірив конфігурації vBET і переконайтеся, що кожен важливий установлено такі як ліцензійний ключ і т...

raymond
15-12-11, 13:25
Bump знову!

vBET
15-12-11, 14:46
Привіт. Якщо ви просто хочете мати редиректів, будь ласка, додайте відповідні Htaccess правила. Якщо ou зробили з vBET, то немає сенсу встановити його, просто щоб мати перенаправлення. Ще vBET буде для перенаправлення, якщо хтось іде до Непідтримувана мова, але мають простий Htaccess правила краще для продуктивності.

Google буде показувати вам помилки, до тих пір, поки вона не буде видалити старі посилання з індексів, і до тих пір, поки інші сторінки включає URL для ваших сторінок. Було б те ж, якщо додати до мого сторінку URL: your_domain/not_existing_page
Ви побачите більше одного Google помилка, тому що він не знайшов на ваш URL форуму, він fallowed. Так що просто ігнорувати її або переспрямовувати можна. Як я побачив на екрані пострілу лише одного URL є переведені сторінки - інше, щоб звичайний - також не існуючих сторінок. І один, перекладається, який просто підписав до вашого від 6 місць.

vBET вплив на ваш форум закінчена, коли ви встановили її. Тепер ви маєте справу з вже проіндексованих сторінок і посилання на ваш форум від інших послуг. Якщо ви не хочете використовувати vBET немає необхідності встановити його. Просто додати правила з 301 з перекладених сторінок. Радек - ми вже дали такі правила в якусь нитку. Будь ласка, знайти тих і тут публікування Раймонд.

r.dziadusz
15-12-11, 15:21
Привіт
Ось стаття:

Для вже проіндексовані - просто створити перенаправлення правила, які будуть перенаправляти всі ці прохання повернутися до вихідного. Використовуйте цю (будь ласка, перевірте ці):

#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]

Додавання каталогу форуму. Або, іншими словами - ті, 2 першим vBET правила де ви повинні видалити vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1 & Перенаправлено =

raymond
16-12-11, 14:11
vBulletin встановлені в /forum/ каталогу. Ви можете порадити, де слід вставити переписати правила на основі моїх Htaccess файл нижче?
Крім того, не забудьте поставити 301 редірект код. Дякую.

RewriteEngine On

RewriteBase /forum/
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.raymond.cc$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

r.dziadusz
17-12-11, 12:36
Просто редагувати вміст від попередніх Htaccess

RewriteEngine On

RewriteBase /forum/
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.raymond.cc$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.raymond.cc/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,R=301]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,R=301]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

r.dziadusz
27-12-11, 14:34
Будемо відзначати цей потік, як вирішити. Якщо у вас ще є питання про цю проблему попросіть, для будь-яких інших - відкрити новий потік

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1