КПК

Перегляд повної версії: Проблеми з Google Sitemap

Simon Lloyd
08-11-10, 11:41
Привіт їм все ще виникають проблеми з картами Google сайту, додається попередження і нижче (крім карти сайту Google, який був для X) являє собою зразок одного з карти сайту, які показують попередження
Повторіть 5 листопада 2010
Карта сайту помилок і попереджень

Детальніше Стан лінії
- URL-адрес не послідувало
Коли ми перевірили кілька URL-адрес з вашого файлу Sitemap, ми виявили, що деякі URL, перенаправлення на інші місця. Ми рекомендуємо, щоб ваша карта сайту містять URL-адрес, які вказують на кінцевий пункт призначення (цільової перенаправлення) замість перенаправлення на іншу адресу. Помилка HTTP: 302
URL: 2003 діаграми не відображаються належним чином в 2007 році - Кодекс клітці Форум
Проблема виявлена: 7 листопада 2010 ви можете допомогти?

З якоїсь дивної причини я не можу завантажити 7kb текстовий файл, якщо ви увійти в контакт я дам вам URL, щоб завантажити це!

kamilkurczak
08-11-10, 13:31
ОТЖЕ, будь ласка, надішліть мені ПМ з цим посиланням. Спасибі

Simon Lloyd
08-11-10, 13:35
PM послав:)

kamilkurczak
08-11-10, 13:44
добре я буду перевіряти його
EDITED
Я буду перемістити його в інтеграції форуму

kamilkurczak
09-11-10, 12:35
Добрий день,
Я перевірив посилання з вашого файлу і вони призводять до відповідних тем належним чином.
Може бути, це був випадковий відсутності підключення до Google і сайт не кешуються. Ці посилання працюють зараз, так у мене немає нічого, щоб перевірити.
Якщо ви можете знайти в даний час URL з цією проблемою. Будь ласка, пишіть тут про це нам.
Спасибі

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations