Simon Lloyd
08-11-10, 11:41
Прывітанне ім усё яшчэ ўзнікаюць праблемы з картамі Google сайта, прыкладаецца папярэджанне і ніжэй (акрамя карты сайта Google, які быў для X) уяўляе сабой ўзор аднаго з карты сайта, якія паказваюць папярэджанне
Паўтарыце 5 Лістапад 2010
Карта сайта памылак і папярэджанняў
Больш падрабязна Стан лініі
- URL-адрасоў не было
Калі мы праверылі некалькі URL-адрасоў з вашага файла Sitemap, мы выявілі, што некаторыя URL, перанакіравання на іншыя месцы. Мы рэкамендуем, каб ваша карта сайта змяшчаюць URL-адрасоў, якія паказваюць на канчатковы пункт прызначэння (мэтавай перасылак) замест перанакіраваньні на іншы адрас. Памылка HTTP: 302
URL: 2003 дыяграмы не адлюстроўваюцца належным чынам у 2007 годзе - Кодэкс клетцы Форум
Праблема выяўленая: 7 лістапада 2010 года вы можаце дапамагчы?
Па якой-то дзіўнай прычыны я не магу загрузіць 7kb тэкставы файл, калі вы увайсці ў кантакт я дам вам URL, каб загрузіць гэта!
Паўтарыце 5 Лістапад 2010
Карта сайта памылак і папярэджанняў
Больш падрабязна Стан лініі
- URL-адрасоў не было
Калі мы праверылі некалькі URL-адрасоў з вашага файла Sitemap, мы выявілі, што некаторыя URL, перанакіравання на іншыя месцы. Мы рэкамендуем, каб ваша карта сайта змяшчаюць URL-адрасоў, якія паказваюць на канчатковы пункт прызначэння (мэтавай перасылак) замест перанакіраваньні на іншы адрас. Памылка HTTP: 302
URL: 2003 дыяграмы не адлюстроўваюцца належным чынам у 2007 годзе - Кодэкс клетцы Форум
Праблема выяўленая: 7 лістапада 2010 года вы можаце дапамагчы?
Па якой-то дзіўнай прычыны я не магу загрузіць 7kb тэкставы файл, калі вы увайсці ў кантакт я дам вам URL, каб загрузіць гэта!