КПК

Прагляд поўнай версіі: Праблемы з Google Sitemap

Simon Lloyd
08-11-10, 11:41
Прывітанне ім усё яшчэ ўзнікаюць праблемы з картамі Google сайта, прыкладаецца папярэджанне і ніжэй (акрамя карты сайта Google, які быў для X) уяўляе сабой ўзор аднаго з карты сайта, якія паказваюць папярэджанне
Паўтарыце 5 Лістапад 2010
Карта сайта памылак і папярэджанняў

Больш падрабязна Стан лініі
- URL-адрасоў не было
Калі мы праверылі некалькі URL-адрасоў з вашага файла Sitemap, мы выявілі, што некаторыя URL, перанакіравання на іншыя месцы. Мы рэкамендуем, каб ваша карта сайта змяшчаюць URL-адрасоў, якія паказваюць на канчатковы пункт прызначэння (мэтавай перасылак) замест перанакіраваньні на іншы адрас. Памылка HTTP: 302
URL: 2003 дыяграмы не адлюстроўваюцца належным чынам у 2007 годзе - Кодэкс клетцы Форум
Праблема выяўленая: 7 лістапада 2010 года вы можаце дапамагчы?

Па якой-то дзіўнай прычыны я не магу загрузіць 7kb тэкставы файл, калі вы увайсці ў кантакт я дам вам URL, каб загрузіць гэта!

kamilkurczak
08-11-10, 13:31
ТАКІМ ЧЫНАМ, калі ласка, дашліце мне ПМ з гэтай спасылкай. Дзякуй

Simon Lloyd
08-11-10, 13:35
PM паслаў:)

kamilkurczak
08-11-10, 13:44
добра я буду правяраць яго
EDITED
Я буду перамясціць яго ў інтэграцыі форуму

kamilkurczak
09-11-10, 12:35
Добры дзень,
Я праверыў спасылкі з вашага файла і яны прыводзяць да адпаведных тэмах належным чынам.
Можа быць, гэта быў выпадковы адсутнасці падлучэння да Google і сайт не кэшуюцца. Гэтыя спасылкі працуюць цяпер, дык у мяне няма нічога, каб праверыць.
Калі вы можаце знайсці ў цяперашні час URL з гэтай праблемай. Калі ласка, пішыце тут пра гэта.
Дзякуй

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1