PDA

Teljes verzió megtekintése: Problémák a google sitemap

Simon Lloyd
08-11-10, 11:41
Hi im még mindig problémái a google site térképek mellé egy figyelmeztetés, és az alábbi (eltekintve attól, hogy a Sitemaps google volt X) egy példa az egyik Sitemaps azt mutatják, egy figyelmeztető
Újraküldése november 5, 2010
Sitemap hibák és figyelmeztetések

Vonal állapot részletei
- URL-ek nem követte
Amikor megvizsgált egy URL-Webhelytérkép azt találtuk, hogy bizonyos URL-ek átirányítása más helyeken. Javasoljuk, hogy a webhelytérkép URL-eket tartalmaznak, hogy pont a végső rendeltetési helyre (az átirányítás cél) helyett átirányítása egy másik URL-t. HTTP Error: 302
URL: 2003 диаграммы не отображаются должным образом в 2007 году - Кодекс клетке Форум
Probléma észlelt: november 7, 2010 segíthet?

Valamilyen furcsa oknál fogva nem tudom feltölteni 7KB szöveges fájl, ha lépjen adok egy URL-t letölteni!

kamilkurczak
08-11-10, 13:31
ok, ezért kérjük küldjön nekem PM ezt a linket. Köszönöm

Simon Lloyd
08-11-10, 13:35
PM elküldte:)

kamilkurczak
08-11-10, 13:44
ok fogom ellenőrizni, hogy
KIADOTT
Fogom mozgatni azt integrációs fórum

kamilkurczak
09-11-10, 12:35
Helló,
Megnéztem a linkeket a fájlt, és vezetnek releváns témákat megfelelően.
Talán ez volt az alkalmi kapcsolat hiánya a Google és az oldal nem tárolt. Ezek a linkek most már működni, így már semmi sem ellenőrizni.
Ha találsz most egy url ezzel a kérdéssel. Kérjük írja ide róla.
Köszönöm

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1