Перегляд повної версії: Вирішений Проблеми з реєстрацією
beaconsfield
05-10-10, 19:55
При незареєстрована член хоче зареєструвати новий обліковий запис, він отримує відмову бази даних після подачі всіх таблиць в кінці. Ніхто не може зареєструвати новий обліковий запис зараз? Мені потрібна ваша термінова допомога.
Неприпустимі SQL:
INSERT INTO користувачів
(Опціони, parentemail, електронної пошти, ім'я користувача, сіль, passworddate, пароль usergroupid, LanguageID, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, день народження, timezoneoffset, **** сукню, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, LastVisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, репутація, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
ЦІННОСТІ
(11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** ком', 'kardelenksk22', '\\ \\ ш (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, В = |) CFX \\ "', FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12, «Єні Новачок', 0, 0, '1985-04-26 ', '04-26-1985', '2 ', '88 .242.91.77', 'TR','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);
MySQL Помилка: 'vbet_def_lang' Невідома колонці в «Список полів»
Номер помилки: 1054
Запит Дата: вівторок, 5 жовтень 2010 @ 9:47:35 PM
Помилка Дата: вівторок, 5 жовтень 2010 @ 9:47:35 PM
Автор сценарію: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
IP-адреса: 88.242.91.77
Ім'я користувача: kardelenksk22
Ім'я класу: vB_Database
MySQL версії:
Simon Lloyd
05-10-10, 20:53
Коли ви використовували моє. Правил Htaccess переписати змінили ви слово forumz для вашого форуму папку?
beaconsfield
05-10-10, 21:10
Ні, я цього не зробив. Я не використовую форум папку. Що я повинен робити?
Simon Lloyd
05-10-10, 21:15
. Htaccess Це моя папка розширення, якщо ваш форум, як це www.mysite.com / форум потім змінити forumz на форумі, і ви повинні бути добре:) (до речі я тільки що купив і встановив це сьогодні)
beaconsfield
05-10-10, 21:19
Шахта www.mydomain.com
Simon Lloyd
05-10-10, 21:23
Потім я б вгадати, але ви могли б зробити не гірше, ніж зміна your.htacces від того, скопійоване з мого рішення цієї та подивитися, як ви йдете
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]якщо не вийде налаштувати ваш переписати назад, як це було раніше ви коли-небудь змінювали її сьогодні, і чекати, поки хто-то тут, щоб зв'язатися з вами, принаймні, вони будуть в змозі використовувати ваш форум :)
beaconsfield
05-10-10, 21:27
Дякуємо за вашу допомогу, але це не вирішує моїй базі даних проблеми. Проблема в тому, що ніхто не може зареєструвати новий аккаунт. З таблиці за замовчуванням мова не відомо. Будь-яка ідея?
Simon Lloyd
05-10-10, 21:33
Зміна мови за замовчуванням в вашому AdminCP> vbet> Основна мова за замовчуванням>
Тоді для вас, щоб побачити вашого форуму www.mydomain.com/en/ ан, якщо за замовчуванням використовується англійська мова.
Thats кращим я можу зробити, як це не мій мод і їм не кодер - вибачте!
beaconsfield
05-10-10, 21:34
У всякому разі дякую вам. DI чекатиме відповіді у Міхал.
kamilkurczak
06-10-10, 08:50
привіт
Я була на вашому сайті і я не можу знайти прапори. Ви впевнені, що ви імпортувати файл vBET product.xml від цього-не-uploadfolder по AdminCP-> продукти і плагінів-> Add / імпорту продукції?
При незареєстрована член хоче зареєструвати новий обліковий запис, він отримує відмову бази даних після подачі всіх таблиць в кінці. Ніхто не може зареєструвати новий обліковий запис зараз? Мені потрібна ваша термінова допомога.
Якщо він все ще існує - будь ласка, ще раз, імпорт vBET файл продукту. Під час установки vBET створює цю колонку. Ви можете знайти в файл продукту:
$vbulletin->db->query_write('ALTER TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)');
Здається, щось пішло не перший раз. Будь ласка, перевірте це зникає після імпорту файлу vBET продукт знову. Якщо все ще не працює - будь ласка, докладно PM доступ до FTP і панель адміністратора - ми перевіримо.
beaconsfield
06-10-10, 18:46
Я перевстановив плагін (овер) двічі проблема все ще існує. Я послав вас вечора.
Зрозумів. Будь ласка, зверніть увагу, що у нас вночі на наш час прямо зараз. Каміль подбає про це завтра:)
kamilkurczak
08-10-10, 12:09
Привіт, я все ще чекаю PM від вас:)
beaconsfield
08-10-10, 19:00
Вибачте за пізній відповідь. PM відправлені.
beaconsfield
08-10-10, 22:18
Я unistalled і перевстановити заново. Проблема вирішена.
kamilkurczak
08-10-10, 22:42
Добрий день,
Дякуємо за ваше підтвердження.
:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):