View Full Version: Rezolvate Anul Problemă
beaconsfield
05-10-10, 19:55
Când membru neînregistrate vrea să înregistreze un cont nou el devine insuficienţă de date după depunerea toate tabelele de la sfârşitul. Nimeni nu poate înregistra un cont nou acum? Am nevoie de ajutorul dumneavoastră imediată.
INVALID SQL:
INSERT INTO ghidul de
(Opţiuni, parentemail, e-mail, numele de utilizator, sare, passworddate, parola, usergroupid, languageid, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, ziua de naştere, Timezoneoffset, **** rochie, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, reputaţia, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
VALORI
(11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com "," kardelenksk22', '\\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "', FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12, "Yeni Üye', 0, 0, '1985-04-26 ', '04-26 - 1985', '2 ', '88 .242.91.77', 'tr','' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);
Eroare MySQL: "vbet_def_lang" coloana Necunoscut din "lista de câmpuri"
Numărul de eroare: 1054
Data cerere: Marţi cincilea octombrie 2010 @ 21:47:35
Data de eroare: marţi cincilea octombrie 2010 @ 09:47:35
Script: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
Adresa IP: 88.242.91.77
Nume de utilizator: kardelenksk22
Classname: vB_Database
MySQL Versiune:
Simon Lloyd
05-10-10, 20:53
Când aţi utilizat meu htaccess norme. Rescriere aţi schimbat forumz cuvântul pentru dosarul pe forum pentru dumneavoastră?
beaconsfield
05-10-10, 21:10
Nici eu nu am. Eu nu folosesc pe forum pentru dosar. Ce ar trebui să fac?
Simon Lloyd
05-10-10, 21:15
. Htaccess care are extensie meu dosar, în cazul în care pe forum pentru dvs. este ca acest www.mysite.com / pe forum pentru schimba apoi forumz la forum şi ar trebui să fie bun:) (btw i abia cumparat si instalat acest lucru astăzi)
beaconsfield
05-10-10, 21:19
A mea este www.mydomain.com
Simon Lloyd
05-10-10, 21:23
Apoi, i-ar fi ghicitul, dar ai putea sa faci nici un rau decat your.htacces schimba de la o le-aţi copiat de la soluţia mea la această şi a vedea cum te duci
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]dacă aceasta nu funcţionează stabilit rescrie dumneavoastră înapoi la cum a fost înainte de a vă vreodată schimbat astăzi şi aşteptaţi pentru cineva de aici pentru a lua legătura cu tine, cel puţin ei vor fi capabili de a utiliza Forumul :)
beaconsfield
05-10-10, 21:27
Vă mulţumim pentru ajutorul dvs., dar aceasta nu rezolva problema mea baza de date. Problema este nimeni nu poate înregistra un cont nou acum. Din cauza implicit tabel limbă nu este cunoscută. Orice idee?
Simon Lloyd
05-10-10, 21:33
schimbaţi limba implicită în dvs. admincp> vBET> PRINCIPALELE limba maternă>
Apoi, pentru tine sa iti vezi pe forum pentru www.mydomain.com/en/ en dacă limba dvs. implicit este limba engleză.
Asta e tot ce pot face ca sa nu-mi Mod şi im nu programator - scuze!
beaconsfield
05-10-10, 21:34
Oricum vă mulţumesc: DI va aştepta răspunsul lui Michal..
kamilkurczak
06-10-10, 08:50
Alo
Am fost pe site-ul dvs. şi nu pot găsi steaguri. sunt sigur că aţi importat un fişier product.xml vBET de la nu-nu-uploadfolder de admincp-> produse şi plugin-uri-> add / produs de import?
Când membru neînregistrate vrea să înregistreze un cont nou el devine insuficienţă de date după depunerea toate tabelele de la sfârşitul. Nimeni nu poate înregistra un cont nou acum? Am nevoie de ajutorul dumneavoastră imediată.
În cazul în care încă există - vă rugăm să o mai vBET de import pentru produsul timp fişier. În timpul instalării vBET creează această coloană. Puteţi găsi în fişier produs:
$vbulletin->db->query_write('ALTER TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)');
Se pare că ceva a mers prost prima dată. Vă rugăm să verificaţi face să dispară după importarea fişier produs vBET din nou. Dacă încă nu de lucru - vă rugăm să detaliu PM acces la CP dvs. FTP şi Admin - noi o vom verifica.
beaconsfield
06-10-10, 18:46
Am reinstalat plugin (overite) de două ori pe problema încă există. I-am trimis un PM.
Luat-o. Vă rugăm să reţineţi că avem noapte pe timpul nostru chiar acum. Kamil va avea grijă despre el maine:)
kamilkurczak
08-10-10, 12:09
Buna ziua, eu sunt încă în aşteptare pentru PM de la tine:)
beaconsfield
08-10-10, 19:00
Ne pare rău pentru întârziere răspuns. PM trimis.
beaconsfield
08-10-10, 22:18
Am unistalled si reinstalat din nou. Problema este rezolvată.
kamilkurczak
08-10-10, 22:42
Buna ziua,
Vă mulţumim pentru confirmare.
:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):