View Full Version: Решени Регистрация Проблем
beaconsfield
05-10-10, 19:55
Когато нерегистрирани член иска да регистрира нов акаунт, той получава на база данни недостатъчност след подаване на всички таблиците в края. Никой не може да регистрира нов акаунт сега? Имам нужда от незабавна помощ.
Invalid SQL:
INSERT INTO потребител
(Опции, parentemail, имейл, потребителско име, сол, passworddate, парола, usergroupid, languageid, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, рожден ден, timezoneoffset, ****, рокля vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode threadedmode, reputationlevelid, репутация, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
СТОЙНОСТИ
(11537751 "," kardelen_ksk22 ********** COM "," kardelenksk22 "," \\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "", FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ", 3, 12," Йени Üye ", 0, 0, '1985-04-26 ', '04-26-1985 г.", "2", '88 .242.91.77 "," TR ",'' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);
MySQL Грешка: Unknown колона "vbet_def_lang" в полето "списък"
Номер на грешка: 1054
Искане Дата: вторник, 5-ти октомври 2010 г. @ 09:47:35 PM
Грешка Дата: вторник, 5-ти октомври 2010 г. @ 09:47:35 PM
Сценарий: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
IP адрес: 88.242.91.77
Потребителско име: kardelenksk22
Име на класа: vB_Database
MySQL Version:
Simon Lloyd
05-10-10, 20:53
Когато сте използвали ми Htaccess пренапише правилата промените думата Форуми за вашия нов форум папка?
beaconsfield
05-10-10, 21:10
Не, не. Не използвам папка форум. Какво трябва да направя?
Simon Lloyd
05-10-10, 21:15
Това Htaccess моята папка разширение, ако вашият форум е като това www.moiatsait.bg / форум промяна на Форума на форум и трябва да бъде добър:) (между другото и само току-що закупени и инсталирани това днес)
beaconsfield
05-10-10, 21:19
Моята е www.mydomain.com
Simon Lloyd
05-10-10, 21:23
Тогава ще се познае, но бихте могли да направите не по-лошо от промяна your.htacces, от която сте копирали от моето решение за това и да видим как да отидете
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]Ако това не работи да си пренапише обратно как тя е била преди да някога го промените днес и изчакайте за някой от тук, за да се свържем с вас, най-малко ще те да използвате вашия форум:)
beaconsfield
05-10-10, 21:27
Благодаря за вашата помощ, но тя не решава проблема ми база данни. Проблемът е, никой не може да регистрира нов акаунт. Защото на масата на език по подразбиране не е известна. Някаква идея?
Simon Lloyd
05-10-10, 21:33
смяна на езика по подразбиране в ви admincp> vbet> Основни> език по подразбиране
Тогава за да видите вашия форум www.mydomain.com/en/ Ако вашия език по подразбиране това е английски.
Това най-доброто което мога да направя като не ми мод и IM не програмист - съжалявам!
beaconsfield
05-10-10, 21:34
Както и да ви благодаря: DI ще чакам отговор Михал.
kamilkurczak
06-10-10, 08:50
здравей
Бях на вашия сайт и не мога да намеря знамена. Сигурни ли сте, че сте импортирали файл vBET product.xml направи не uploadfolder от admincp-> продукти и плъгини-> добави / продукт внос?
Когато нерегистрирани член иска да регистрира нов акаунт, той получава на база данни недостатъчност след подаване на всички таблиците в края. Никой не може да регистрира нов акаунт сега? Имам нужда от незабавна помощ.
Ако тя все още съществува - моля, още един път внос продукт vBET файл. По време на инсталацията vBET създава тази колона. Можете да намерите в продуктовия файл:
$vbulletin->db->query_write('ALTER TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'user ADD vbet_def_lang VARCHAR(5)');
Изглежда, че нещо се обърка първи път. Моля, проверете го изчезват след вносител vBET продукт файла отново. Ако все още не работи - моля подробности получат достъп до FTP и Admin CP - ние ще го проверя.
beaconsfield
06-10-10, 18:46
Аз преинсталира плъгин (overite) два пъти проблем все още съществува. Аз ви изпрати PM.
Ясно. Моля, имайте предвид, че имаме нощта на нашето време, точно сега. Камил ще се погрижи за това утре:)
kamilkurczak
08-10-10, 12:09
Здравейте, аз съм все още чака за PM от вас:)
beaconsfield
08-10-10, 19:00
За съжаление за края на отговор. PM изпрати.
beaconsfield
08-10-10, 22:18
Unistalled и преинсталира отново. Проблемът е решен.
kamilkurczak
08-10-10, 22:42
Здравейте,
Благодаря за Вашето потвърждение.
:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):