КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Після установки я отримав порожню сторінку

beaconsfield
02-10-10, 16:31
Я прочитав уважно і дотримувався всіх інструкцій, але після установки я отримав порожню сторінку. Щось сталося, але я не знаю.

Я vbseo інтеграції в першу чергу. Завантажив всі файли і встановлений плагін. Тепер я не можу отримати доступ до всіх сторінок навіть мої AdminCP.

Я переналаштувати мій vbseo файлів і видалити всі завантажені файли vbet. Я не міг видалити з vbet плагін з мого AdminCP. Я бачу vbet файли бази даних з мого Plesk Panel.

Що я можу зробити зараз? Я терміново потрібна ваша допомога.

beaconsfield
02-10-10, 20:25
Я відключив усі плагіна гачки в першу чергу. Я видалив файли vbet бази даних, тому що я не міг видалити звичайним способом (видалення від AdminCP) Я видалив vbseo плагін і встановити його його. Мій форум здається, нормально зараз.

Я до сих пір vbet варіантів на мій адмін-панелі управління.

Я впевнений, що дотримуватися всі інструкції, як це повинно бути. (Можливо, я помиляюся)

Я думаю, що в мене є процесор або відсутні файли (Кервена, щось на кшталт цього) на моєму сервері.

Я думаю, що немає технічної підтримки. Пізно підтримки не має сенсу.

beaconsfield
02-10-10, 21:37
Я запитав мого сервера матеріалу. Мій сервер вже CURL і Iconv. Яка була проблема?

У той же час я використовую власний стиль форуму. Може бути проблема?

vBET
03-10-10, 00:51
Я на це зараз. Я дам повну відповідь на хвилину.

vBET
03-10-10, 01:01
Настроювані шаблони не повинно бути проблемою. Крім переустановки vBSEO необхідності не було. Якщо так відбувається протягом наступного vBET встановити будь ласка, просто перевизначити змінилося vBSEO файли з їх оригінальний зміст (із пакета vBSEO).

Я не можу сказати, що саме пішло не так. Це може бути неправильно інтеграції vBSEO чи щось інше.

Будь ласка, зробіть установку заново. На цей раз перевірити, як веде себе форум після кожного кроку (так ми будемо знати, що vBET питання або vBSEO інтеграції). Якщо вона не на один крок - не ходіть на наступний. Отже:
1. Зроблено установки vBET і необхідної конфігурації (не встановлюють SEO посилання не менш, не змінюються й інші варіанти - тільки зробити необхідні речі). Перевірити це форум працює. Перевірте робить переклад працює. Якщо ваш форум не працює - відключіть vBET і дайте нам знати. Якщо панель адміністратора не працює теж - відключити гачки в глобальному масштабі, а потім приєднати включити vBET гачки в усьому світі. Крім того, повідомте нам.
2. Встановіть SEO посилання і додавати опції vBET. Htaccess правил. Перевірити це форум і перекладів працюють.
3. Зроблено vBSEO інтеграції. Перевірити це форум і перекладів працюють.
4. Зміна vBET варіантів, як вам подобається (може бути, у вас є проблеми з деякими конкретної конфігурації). Перевірити це форум і перекладів працюють.

Як я вже писав, в цей момент я не можу сказати, що пішло не так. Але якщо ви пором наші інструкції і сказати, коли вони з'являються, ми зможемо допомогти більшій. Крім того - якщо це якийсь неправильний інтеграції (SEO посилання або vBSEO - так що кроки 2 або 3), а тепер це буде зроблено правильно, то проблема буде вирішена. Нам потрібно більше вашої зворотного зв'язку тут:)

Також, будь ласка, побачимо: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8

beaconsfield
03-10-10, 08:27
Я буду крок за кроком, як ви сказали мені.

Я використовую vbseo 3.5.2. Під час інтеграції vbseo:

vbseo / входить / functions_vbseo_createurl.php

Пошук по сайту:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Замініть його на наступний код:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Якби я замінив цей код я отримав порожню сторінку. Я три рази все було те ж саме. Я чекаю вашої відповіді.

vBET
03-10-10, 17:27
Як я розумію, ви передаєте другого кроку, так що у вас є відповідні зміни в. Htaccess файл. Будь ласка, дайте нам весь вміст файлу Htaccess -. Можливо, використовується неправильний правил (для форумів без vBSEO), або ті знаходяться в неправильному місці - ми перевіримо. Якщо ці всі в порядку. Ми будемо просити вас за деталі доступу для перевірки і єдиним його для вас на місці.

Також зверніть увагу, що ми не перевіряли vBET з vBSEO 3.5.2 ще. Ми встановимо його на наш завтрашній день наприклад тест і перевірити його на запитання. Так що, якщо це буде щось загальне ми дамо рішення без доступу деталей. Якщо на нашому боці, він буде працювати - ми попросимо Вас для доступу деталей.

beaconsfield
03-10-10, 17:41
Спочатку я почав інтеграцію vbseo відповідно до вашим керівництвом. Я на третьому етапі інтеграції.

"ПРИМІТКА:. Якщо ви використовуєте vBSEO будь ласка, перейдіть в розділ Інтеграція vBSEO перший іншому випадку після завантаження vBET файли, ви не зможете використовувати форум (навіть панелі адміністратора), поки не зробив vBSEO Integraiton".

Я не змінив мого. Htaccess файл

# Коментар наступний рядок (додайте '#' на початку)
# Вимкнути mod_rewrite функцій.
# Зверніть увагу: вам все одно доведеться відключити зламати
# Панель управління vBSEO зупинити URL переписує.
RewriteEngine On

# Деякі сервери вимагають RewriteBase директиви повинні бути
# Включено (зняти '#' на початку, щоб активувати)
# Зверніть увагу: коли включений, необхідно вказати шлях
# В кореневу папку VB (тобто RewriteBase / форуми /)
# RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. MyDomain \\. COM
# RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайту = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | крон | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((архів /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | зображення) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
03-10-10, 17:50
Так що це проблема. Вибачте - є невелика, але в інструкції по установці. Ми змінили інтеграції так що це не відповідний спосіб більше. Ми виправимо це в нашому файлі Readme (ми видалили його з vBET4.x ридми, але забув видалити його з vBET3.x) - вибачте на неприємності.

Ще б пак - я дав вам точні інструкції, що робити, і ви не пара. Ми не зможемо допомогти вам, якщо ви не використовуєте нашої допомоги. Будь ласка, тільки парою точно інструкції, які я вам дав, а потім, якщо буде ще якийсь питання про неї написати. Так відмінити крок 3 і робити крок 1 і 2 в першу чергу. Я написав дуже ясно, що ви можете перейти до наступного тільки після перевірки вона працює з реальними один:

На цей раз перевірити, як веде себе форум після кожного кроку (так ми будемо знати, що vBET питання або vBSEO інтеграції). Якщо вона не на один крок - не ходіть на наступний.

beaconsfield
03-10-10, 17:57
Я зробив крок 1 і крок 2 інтеграції. Я стежу за вашою читав мені інструкції.

Будь ласка, поміняйте ви читали мені файл. Я буду чекати його.

vBET
03-10-10, 18:02
Readme є помилка, ми виправимо (завтра повинна бути скоригована на сервері). Я дав вам відповідні інструкції:

Крок 2 говорить, щоб включити посилання SEO і зробив. Htaccess зміни. Ви не зробили крок 2, тому що у вас немає наші правила у вашому. Htaccess

Ви просили про допомогу, і ми дали вам точні інструкції, що робити. Інструкції, які були проігноровані і монтаж був зроблений ще один раз відповідно до щось інше, що ми дали вам як відповідь на проблеми. Будь ласка, робити те, що ми просимо. Якщо ви зробите неправильний порядок сто разів вам не вдасться сто разів. Так - у нас була помилка в ридми. І ми дали вам виправлені процедури. Будь ласка, використовуйте це:)

Тільки необхідні зміни в ридми це видалити цей текст, чого не можна сказати більше:

Примітка: якщо ви використовуєте vBSEO будь ласка, перейдіть в розділ Інтеграція vBSEO в першу чергу.
В іншому випадку після завантаження vBET файли, ви не зможете використовувати форум (навіть панелі адміністратора), поки не зробив vBSEO Integraiton.

Я не можу зроблені ці зміни зараз, тому що мережі були, я заблокував порти і у мене немає доступу до нашого FTP-сервер в даний час. Просто будь ласка пором інструкції даної посади або роблять вигляд, що цитований текст не існує в нашій ридми:)

beaconsfield
03-10-10, 18:06
Тепер ясно. Я довіряв вашим читав мені файл, щоб я пішов за нею;.) Я перевстановити його завтра у відповідності з вашими таке повідомлення.

Настроювані шаблони не повинно бути проблемою. Крім переустановки vBSEO необхідності не було. Якщо так відбувається протягом наступного vBET встановити будь ласка, просто перевизначити змінилося vBSEO файли з їх оригінальний зміст (із пакета vBSEO).

Я не можу сказати, що саме пішло не так. Це може бути неправильно інтеграції vBSEO чи щось інше.

Будь ласка, зробіть установку заново. На цей раз перевірити, як веде себе форум після кожного кроку (так ми будемо знати, що vBET питання або vBSEO інтеграції). Якщо вона не на один крок - не ходіть на наступний. Отже:
1. Зроблено установки vBET і необхідної конфігурації (не встановлюють SEO посилання не менш, не змінюються й інші варіанти - тільки зробити необхідні речі). Перевірити це форум працює. Перевірте робить переклад працює. Якщо ваш форум не працює - відключіть vBET і дайте нам знати. Якщо панель адміністратора не працює теж - відключити гачки в глобальному масштабі, а потім приєднати включити vBET гачки в усьому світі. Крім того, повідомте нам.
2. Встановіть SEO посилання і додавати опції vBET. Htaccess правил. Перевірити це форум і перекладів працюють.
3. Зроблено vBSEO інтеграції. Перевірити це форум і перекладів працюють.
4. Зміна vBET варіантів, як вам подобається (може бути, у вас є проблеми з деякими конкретної конфігурації). Перевірити це форум і перекладів працюють.

Як я вже писав, в цей момент я не можу сказати, що пішло не так. Але якщо ви пором наші інструкції і сказати, коли вони з'являються, ми зможемо допомогти більшій. Крім того - якщо це якийсь неправильний інтеграції (SEO посилання або vBSEO - так що кроки 2 або 3), а тепер це буде зроблено правильно, то проблема буде вирішена. Нам потрібно більше вашої зворотного зв'язку тут:)

Також, будь ласка, побачимо: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8

vBET
03-10-10, 18:08
Просто відмінити vBSEO файли змін:)

beaconsfield
03-10-10, 18:11
Я це зробив. Дякуємо.

vBET
03-10-10, 18:17
Великий і насолоджуватися vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1