View Full Version: Lahendatud Pärast paigaldamist sain tühja lehe
beaconsfield
02-10-10, 16:31
Lugesin hoolikalt ja järginud kõiki juhiseid, kuid pärast paigaldamist sain tühi leht. Midagi on valesti, aga ma ei tea.
Ma vbseo integratsiooni esimene. Uploaded kõiki faile ja paigaldatud plugin. Nüüd ma ei pääse kõik lehed isegi mu admincp.
Ma ümberseadistamiseks minu vbseo faile ja kustutada kõik laetud vbet faile. Ma ei suutnud eemaldada of vbet plugin minu admincp. Ma näen vbet andmebaasi failid minu PLESK paneeli.
Mida ma saan teha praegu? Mul on vaja teie kiiret abi.
beaconsfield
02-10-10, 20:25
Ma keelanud kõik plugin konksud esimene. Ma kustutasin vbet andmebaasi faile, sest ma ei suutnud kustutada tavalisel viisil (uninstall admincp) Ma paigaldamata vbseo plugin ja installeerida seda. My forum tundub ok nüüd.
Mul on veel vbet võimalusi oma admin juhtpaneel.
Ma olen kindel, et ma järgima kõiki juhiseid, sest see peaks olema. (Võib olla ma eksin)
Ma arvan, et mul on cpu või mõned puuduvad failid (curv, midagi sellist) mu server.
Ma arvan, et ei ole olemas tehnilist tuge. Hiline toetus on jama.
beaconsfield
02-10-10, 21:37
Palusin server kraam. Minu server on juba CURL ja ICONV. Mis oli probleem?
Vahepeal ma kasutada custom vBulletin stiilis. Kas oleks probleem?
Ma olen seda nüüd. Ma annan täis vastuse minut.
Kohandatud malli ei tohiks olla probleem. Ka uuesti vBSEO olnud vajalik. Kui selline asi juhtub järgmisel vBET install palun lihtsalt möödasõidul muutunud vBSEO faile oma algse sisu (alates vBSEO pakett).
Ma ei saa öelda, mis täpselt valesti läks. See võib olla vale vBSEO integratsiooni või midagi muud.
Palun installi uuesti. Seekord vaadata, kuidas foorumis käitub pärast iga sammu (nii et me teame, mida on küsimus vBET või vBSEO integratsioon). Kui see ei õnnestu ühe sammu - ei lähe järgmise üks. Nii et:
1. Made vBET paigaldus ja vajalik konfiguratsioon (ei määra SEO lingid veel, ei muuda ka teisi võimalusi - teha ainult vajaliku kraami). Check ei forum töötab. Check ei tõlge töötab. Kui teie foorum ei tööta - disable vBET ja andke meile teada. Kui Admin CP ei tööta liiga - disable konksud globaalselt, siis keelata vBET ja võimaldada konksud maailmas. Samuti andke meile teada.
2. Set SEO lingid võimalust ja lisada vBET. Htaccess reeglid. Check ei forum ja tõlked töötavad.
3. Made vBSEO integratsiooni. Check ei forum ja tõlked töötavad.
4. Muuda vBET, kui soovite (võibolla on küsimus mõne konkreetse konfiguratsiooni). Check ei forum ja tõlked töötavad.
Nagu ma kirjutasin, sel hetkel ma ei saa öelda mis läks valesti. Aga kui sa kesa meie juhiste järgi ning öelda, kui see puruneb suudame, et aidata rohkem. Samuti - kui see oli mõned valed integratsioon (SEO lingid või vBSEO - nii punkte 2 või 3) ja nüüd tehakse õige, siis probleem on lahendatud. Me vajame rohkem oma tagasiside siia:)
Samuti palun vaadake seda: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8
beaconsfield
03-10-10, 08:27
Ma samm-sammult nagu te ütlesite mulle.
Ma kasutan vbseo 3.5.2. Ajal integratsiooni vbseo:
vbseo / includes / functions_vbseo_createurl.php
Otsi:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);
Asendatakse see kood:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);
Kui ma asendatakse see kood mul tühi leht. Tegin kolm korda kõik olid samad. Ootan teie vastust.
Nagu ma aru saan te kaotate 2. samm, et teil on vastavad muudatused. Htaccess faili. Palun andke meile kogu oma sisu. Htaccess faili - ehk kasutatakse valesti eeskirju (foorumites ilma vBSEO), või need on vales kohas - me kontrollime seda. Kui need on OK. Me palume teid ligipääsu võimaldavaid andmeid kontrollida ja ainus see Teile kohale.
Samuti palun, et me ei kontrollinud vBET koos vBSEO 3.5.2 veel. Me paigaldada see oma test näiteks homme ja kontrollige küsimusi. Nii et kui see on midagi ühist anname lahendus ei ole juurdepääsu üksikasjad. Kui meie poolel see töö - küsime teilt juurdepääsu üksikasjad.
beaconsfield
03-10-10, 17:41
Kõigepealt hakkasin integratsiooni vbseo vastavalt oma käsiraamat. Ma olen kolmas etapp integratsiooni.
"MÄRKUS: kui te kasutate vBSEO minge vBSEO Integration jagu esimesena. Muidu pärast uploading vBET faili, siis ei saa kasutada foorumit (isegi Admin CP), kuni sa tegid vBSEO Integraiton."
Ma ei muuda minu. Htaccess fail
# Comment järgmine rida (lisada "#" alguses)
# Blokeerida mod_rewrite funktsioone.
# Pane tähele: ikka on vaja keelata häkkida
# VBSEO juhtpaneel stop url rewrites.
RewriteEngine
# Mõned serverid vajavad Rewritebase tuleb direktiivi
# Lubatud (eemalda "#" algusest aktiveerimiseks)
# Pane tähele: Kui on lubatud, peate Te lisama tee
# Oma root vB kausta (st RewriteBase / foorumid /)
# RewriteBase /
# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Domeeninimi \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]
RewriteRule ^ ((Urllist | sitemap_) .* \\. (Xml | txt) (\\. Gz)?) $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php? Sitemap = $ 1 [L]
RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arhiiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! / (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | pildid) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Nii et see on probleem. Vabandust - on väike, kuid paigaldusjuhiseid. Muutsime integratsiooni nii et see poleks sobiv viis enam. Me parandame seda meie readme file (me kõrvaldasime selle vBET4.x readme, kuid unustas selle eemaldamiseks vBET3.x) - sorry hädas.
Veel - ma andsin teile täpseid juhiseid, mida teha ja sa ei sööti. Me ei saa teid aidata, kui te ei kasuta meie abi. Palun lihtsalt sööti täpselt juhiseid, mida ma sulle andsin ja siis kui tekib veel mõni küsimus kirjutada seda. Nii tagasivõtmiskäsu 3 ja teha samm 1 ja 2 esimene. Kirjutasin väga selgelt, et võid minna kõrval üks AINULT pärast kontrollimist see töö tegelikult üks:
Seekord vaadata, kuidas foorumis käitub pärast iga sammu (nii et me teame, mida on küsimus vBET või vBSEO integratsioon). Kui see ei õnnestu ühe sammu - ei lähe järgmise üks.
beaconsfield
03-10-10, 17:57
Ma tegin samm 1 ja samm 2 integratsiooni. Ma olen pärast oma kuuled mind juhendamine.
Palun muutke sa kuuled mind fail. Ma ootan seda.
Readme on bug mida me õige (homme peaks olema parandatud server). Ma andsin teile asjakohased juhised:
Step 2 ütleb, et lülitada sisse SEO lingid ja tehtud. Htaccess muutusi. Sa ei teinud sammu 2, sest sa ei pea meie reeglite oma. Htaccess
Sa küsisid abi ja andsime teile täpsed juhised, mida teha. Juhised, mis eiras ja paigaldus tehti veel üks kord järgi midagi, mis me teile andsime, nagu vastust oma hädas. Palun teha seda, mida palume. Kui teete vale menetlust sada korda sa ei suuda sada korda. Jah - meil oli viga readme. Ja andsime teile parandatud korras. Palun kasutage seda:)
Ainult vajalikud muudatused readme on eemaldada see tekst, mis ei ole tõsi enam:
MÄRKUS: Kui kasutate vBSEO minge vBSEO Integration jagu esimesena.
Muidu pärast uploading vBET faili, siis ei saa kasutada foorumit (isegi Admin CP), kuni sa tegid vBSEO Integraiton.
Ma ei saa selle muudatuse nüüd, sest võrk on Mul on blokeerinud sadama ja ma ei ole juurdepääsu meie FTP server nüüd. Just siis kesa juhiseid antud ametikohale või teeselda, et tsiteeritud tekst ei ole meie readme:)
beaconsfield
03-10-10, 18:06
Nüüd on selge. Ma usaldasin oma kuuled mind failis nii et ma järgnenud.;) Ma installida seda homme vastavalt oma allpool sõnum.
Kohandatud malli ei tohiks olla probleem. Ka uuesti vBSEO olnud vajalik. Kui selline asi juhtub järgmisel vBET install palun lihtsalt möödasõidul muutunud vBSEO faile oma algse sisu (alates vBSEO pakett).
Ma ei saa öelda, mis täpselt valesti läks. See võib olla vale vBSEO integratsiooni või midagi muud.
Palun installi uuesti. Seekord vaadata, kuidas foorumis käitub pärast iga sammu (nii et me teame, mida on küsimus vBET või vBSEO integratsioon). Kui see ei õnnestu ühe sammu - ei lähe järgmise üks. Nii et:
1. Made vBET paigaldus ja vajalik konfiguratsioon (ei määra SEO lingid veel, ei muuda ka teisi võimalusi - teha ainult vajaliku kraami). Check ei forum töötab. Check ei tõlge töötab. Kui teie foorum ei tööta - disable vBET ja andke meile teada. Kui Admin CP ei tööta liiga - disable konksud globaalselt, siis keelata vBET ja võimaldada konksud maailmas. Samuti andke meile teada.
2. Set SEO lingid võimalust ja lisada vBET. Htaccess reeglid. Check ei forum ja tõlked töötavad.
3. Made vBSEO integratsiooni. Check ei forum ja tõlked töötavad.
4. Muuda vBET, kui soovite (võibolla on küsimus mõne konkreetse konfiguratsiooni). Check ei forum ja tõlked töötavad.
Nagu ma kirjutasin, sel hetkel ma ei saa öelda mis läks valesti. Aga kui sa kesa meie juhiste järgi ning öelda, kui see puruneb suudame, et aidata rohkem. Samuti - kui see oli mõned valed integratsioon (SEO lingid või vBSEO - nii punkte 2 või 3) ja nüüd tehakse õige, siis probleem on lahendatud. Me vajame rohkem oma tagasiside siia:)
Samuti palun vaadake seda: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8
Lihtsalt undo vBSEO faile muutused:)
beaconsfield
03-10-10, 18:11
Ma tegin seda. Aitäh.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):