Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş /strpos(): string içinde yer alan Ofset değil ....includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 435
Hata için Link: http://www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/46135-turbina_dzwieki_turbo_gwizdanie_-6.html?language=ro
Merhaba. Hata bu belirli sayfa içeriği ile ilgili olduğunu görüyorum gibi forumda ve bazı diğer sayfaları kontrol ettim. Test sunucumuz üzerinde yeniden çalışacağız. Eğer çoğaltmak mümkün olmayacaktır eğer biz sizinle irtibata ve yan sorunu çözeceğiz.
Tekrar Merhaba. Depodaki kod buldum ve zaten bunun için bir düzeltme var, ama henüz serbest değildir.
Hızlı düzeltme için:
1. Dosya Aç /includes/vbenterprisetranslator_functions.php
2. Değiştir:
$closePosition = strpos($outputPart, '>',$openPosition + 1);
Için:
$closePosition = @strpos($outputPart, '>',$openPosition + 1);
Bu konuda daha fazla yardıma ihtiyacınız var mı söyle ya da çözüldü :)lütfen
Ne zaman pojawia yerler pusta ana sayfa için zrobię.
Kontrol senin forum BT hata vBET değil, doğru sadece yükleme işlemi tamamlanmadı ve yapılandırma, sırasıyla, hangi yerli iconv fonksiyonu üzerinden utf-8 için utf-8 metin dönüştürmek için boş bir dize döndürür tarafından kurdun mu değil. Neden bu yerde tam olarak bilmiyorum ama oldu. '-' İçin '8' açıkça yükleme talimatlarında açıklanan, 8 değişmemiştir. Sorun çözüldü. Yanında belgili tanımlık yol, ı önermek sen: - Apertium açmak - Microsoft sınırları-olanaklı kılmak çeviri ücretsizdir-belirli sınırları için ücretsiz ve bir hesap bunları ile dönem sonuna kadar kapatmaya sınırı çevirileri nerede geçtikten sonra oluşturabilirsiniz.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):