مشاهده نسخه کامل : حل strpos(): افست نشده موجود در رشته.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php در خط 435
لینک به خطا: http://www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/46135-turbina_dzwieki_turbo_gwizdanie_-6.html?language=ro
سلام. من برخی از صفحات دیگر در فروم خود را بررسی و که من مشکلات مربوط به محتوای این صفحه خاص. ما سعی خواهد کرد برای تکثیر آن را بر روی سرور تست ما. اگر ما قادر به تولید آن ما با شما تماس و حل مسئله را در کنار خود.
سلام دوباره. من در بر داشت خط کد در مخزن و ما برای تعمیر آن در حال حاضر، اما هنوز منتشر نشده است.
برای تعمیر سریع :
1. باز کردن فایل /includes/vbenterprisetranslator_functions.php
2-تغییر:
$closePosition = strpos($outputPart, '>',$openPosition + 1);
به :
$closePosition = @strpos($outputPart, '>',$openPosition + 1);
لطفا بگویید که شما نیاز به راهنمایی بیشتر با شماره های این یا آن حل شده است :)
Kiedy به zrobię به pojawia się pusta وب سایت.
Zaglądnij proszę na بعد از ظهر
من در بررسی خود انجمن فناوری اطلاعات نه vBET اشکال است، نه تنها به درستی پایان روش نصب و پیکربندی، ترتيب توسط تابع iconv بومی چه بازگرداندن رشته خالی است که تلاش برای تبدیل متن از utf-8 به utf-8 تنظیم نشده بود. من نمی دانم چرا دقیقا در این مکان، اما این اتفاق رخ. شما '-8' برای '8'، که به وضوح در راهنمای نصب توضیح داده شده است تغییر کرده است. مشکل حل شد. به هر حال، من به شما پیشنهاد: - روشن Apertium--رایگان بدون محدودیت فعال ترجمه مایکروسافت است-رایگان در محدوده خاص و شما می توانید ایجاد یک حساب کاربری با آنها, جایی که بعد از عبور از حد ترجمه تا پایان دوره خاموش است.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):