PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş vBSEO Sitemap sorunu - sitemap url sayfası yönlendirmeleri

Snake
23-02-10, 23:57
Merhaba, benim admin cp vbseo site haritası ekran benim site haritası görüntülemek @ Google Site Haritası Dizini URL: http://www.domain.com/forums/sitemap_index.xml.gz benim ana sayfasına yönlendirilmiş olsun. Htaccess Bu bir konudur. I yükseltmeden önce mükemmel çalıştı.

vBET
24-02-10, 03:17
Lütfen tüm BB kurallar koymak, SADECE vbseo.php dosya kuralları önce VE sitemap generator kuralları ÖNCESİ. Hala olursa lütfen nasıl bütün görünüyor htaccess dosyası (burada ya da PM) bize göstermek.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations