PDA

View Full Version: Lahendatud vbseo sitemap probleem - sitemap url ümbersuunamised avalehele

Snake
23-02-10, 23:57
Tere, minu admin cp sisse vbseo sitemap ekraanil, kui ma saan oma sitemap @ Sinu Google Sitemap Index URL: http://www.domain.com/forums/sitemap_index.xml.gz ma saan suunata oma kodulehekülg. See on htaccess küsimus. See toimis ideaalselt enne i uuendada.

vBET
24-02-10, 03:17
Palun pange kõik vBET reeglid vahetult enne reeglid vbseo.php fail ja ENNE eeskirjad sitemap generaator. Kui see ikka juhtub - palun näita meile (siin või PM) kuidas näeb välja teie tervikuna. Htaccess faili.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1