PDA

View Full Version: Rezolvate vbseo problemă sitemap - url sitemap redirectioneaza catre pagina de start

Snake
23-02-10, 23:57
Bună, în cp meu admin in vbseo afişare sitemap atunci când i opinia Sitemap-ul meu @ dvs. Sitemap-uri Google URL Index: http://www.domain.com/forums/sitemap_index.xml.gz ajung redirecţionat către pagina de casa mea. Aceasta este o problemă htaccess. Ea a lucrat înainte de a f. i modernizate.

vBET
24-02-10, 03:17
Vă rugăm să afişezi toate normele vBET chiar înainte de norme la dosar vbseo.php ŞI ÎNAINTE normele pentru generatorul de sitemap. Dacă tot se întâmplă - vă rugăm să ne arate (aici sau prin PM) modul în care arată întreaga dvs. htaccess..

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1