PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Web sitesi kapalı Ölümcül hata

brubros
12-01-10, 01:39
Merhaba. Admincp / setup / Vbulletinin açın veya kapatın ve 'kapalı' olarak değiştirin ve sonra admincp çıkmak ve çıkış ve ardından giriş sayfası URL yeniden girin, ben alırsınız:

Fatal error: Call to undefined function vbet_getSupportedTranslations () ... / html / forum / / class_bootstrap.php (283): eval () 'd code on line 9

Admincp içine tekrar oturum açın ve açma / geri çekil 'açık' VBulletin değiştirmek ve daha sonra çıkıp ana sayfası için URL yeniden girin ve ... ana sayfaya bir kez daha doğru gösterir. Yani sorun vBulletin kapatarak yer görünür.

VBulletin 4.0.0 Patch Level 1 (Altın) ve BB 2.4.1 (aktif) (henüz) yok vbseo ile çalıştırıyorum.

Ek ayrıntılar ya da yanlış olabilir ne biliyor musunuz? Teşekkürler!

vBET
12-01-10, 02:38
Bunu araştırmak ve üretmek için çalışacağız. Daha sonra bu konuda sizinle irtibata geçecektir.

Ayrıca bu konuda ücretsiz sürümü hakkında, bu yüzden ücretsiz sürümü alt-forum taşıyın:)

PS.
Ücretli sürümü BB 3.3.0 serbest bırakılması planlanan olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle ücretsiz sürümü düşük önceliğe sahiptir. Önümüzdeki hafta bu konuyu işleyeceği mümkündür. Umarım sizin için OK - forum zarar halinde bu süre için ücretsiz sürümü devre dışı bırakabilirsiniz.

brubros
12-01-10, 03:35
Michał - teşekkürler. Ben tamamen BB 3.3.0 serbest odaklanmayı destek! Ben 2.4.1 raporlama hata benim için çok önemli değildir ama sorun giderme kod 3.3.0 için yardımcı olabilir. 3.3.0 yayınlandı en kısa sürede ödeme müşteri olmak için sabırsızlanıyoruz!

vBET
14-01-10, 00:13
BB 3.3.0 henüz vB4 destek olacağını lütfen unutmayınız! vBulletin 4.0 BB 4.x serisi desteklenecektir. Biz Mart ayı için planlanan BB 4.0.0 sürümü:)

vBET
23-01-10, 03:46
Düzeltilmiş - 2.4.2 dahil edilecektir

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1