Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Çerezleri eklemek için açılamıyor
Bir üyesi oturum ve forumda misafir olarak gitmek için çalıştığında bir misafir olarak forumu izlerken bu alıyorum ve yaşıyorum:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Ayrıca, forumda bazı bölümlerini görüntülemek için izin verilmez misafirler için bildirim berbat ve okunamaz durumda.
BB devre dışı olmadığından BB soruna neden ... BB devre dışı bırakmak zorunda kaldım, çünkü bu hızlı bir bakış takdir ediyorum.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Ben konuk önbellek (BB şimdi bu seçeneği böylece bu konuda etkindir) devre dışı
777 işletilmesine izin ile tüm vbet_cache klasörleri emin?
Php.ini dosyasını tüm yapılandırma emin musunuz? (Değişiklikten sonra)
Merhaba Kamil,
Çok hızlı bir şekilde bakarak için teşekkür ederiz. Aslında benim ev sahibi php.ini değiştirilmiştir. Public_html php.ini değiştirdim ama / usr / local / lib / php.ini php.ini tarafından iptal edildiğini, çünkü hiçbir etkisi vardı. Hemen şimdi klasörler üzerindeki izinleri kontrol ...
Sadece konuk önbellek klasörleri kontrol ve bir tutarsızlık var. Aşağıdaki önbellek klasörler 777 olarak belirlenmiştir:
pl, ja, fr, tr.
Ben kullanımında aşağıdaki dillerde Aslında rağmen:
pl, ja, fr, tr, hayır, nl, es, ru, de.
Otomatik veya elle hiçbir izinleri değişti değil. BB tarafından otomatik olarak ayarlanmış mı?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
Eğer bu konuda hala orada olduğunu teyit edebilir misiniz?
Evet. Hala orada.
Ben url'ler yükler ekler function.filetime 'konuk önbelleği var: Başka bir şey daha önce söylemeyi unuttum. Ben çok bu google tarafından tutuklandılar ve şimdi açıkça 404 olarak rapor edilmektedir görebilirsiniz
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
merhaba,
Filemtime () sorunu silmek için bir çözüm var:
yous bu çözüm kullanın:
çerezleri konu hakkında hala iyi bir çözüm arıyoruz.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
- Ben bu çerezleri konuda bu başlık için sorumlu kodu ile kanca için iyi bir görüntü sırasını bulmak için gerekir.
Merhaba. Kamil tatilde ve ben onun durumlarda aldı. Çözüldü söyle? Ben burada böyle bir bilgi var, ama belki de PM tarafından çözüldü teyit ediniz.
Cevap yok - çözülmüş sayılır. Lütfen buraya yazın ve biz bu sorunu yeniden değilse.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):