Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Не атрымалася дадаць печыва
Я атрымліваю гэта, калі чытаеце мой форум у якасці госця, і, калі член выходзіць з сістэмы і спрабуе арыентавацца форум як госць:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403
Акрамя таго, апавяшчэнне для гасцей, што яны не маюць права звяртацца да пэўных раздзелах форуму з'яўляецца прыжмурыў і нечытэльным.
Vbet, дзе ўзнікла праблема, таму што гэта не было, калі Vbet адключаная ... Я быў бы ўдзячны хуткі погляд на гэта, таму што мне прыйшлося адключыць Vbet.
kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Адключыць гасцявой кэш (vBET уключана цяпер так гэтая опцыя забяспечвае дадзеным пытанні)
Вы ўпэўнены, што ў вас ёсць усе vbet_cache тэчкі з 777 permisions?
Вы ўпэўнены, што ў вас ёсць усе канфігурацыі ў php.ini? (Пасля змены)
Прывітанне Каміль,
Вялікае дзякуй за гледзячы на гэта так хутка. На самай справе мой гаспадар папраўкамі php.ini. Я змяніў php.ini, які я меў на public_html, але гэта не падзейнічала, таму што ў цяперашні час адменена php.ini ў / USR / мясцовыя / Бібліятэка / php.ini. Толькі праверка дазволаў на папкі цяпер ...
Толькі што праверыў госця папкі кэша і ёсць разыходжанне. Наступныя папкі кэша ўстаноўлены на 777:
пл, я, ён, пт, еп.
На самай справе, хоць у мяне ёсць наступныя мовы ў выкарыстанні:
пл, я, ён, пт, ан, не, пі-эс, RU, DE.
Я яшчэ не ўстаноўлены або зменены якія-небудзь дазволу ўручную. Ці з'яўляюцца яны ўсталёўваюцца аўтаматычна Vbet?
kamilkurczak
19-04-11, 08:19
Вы можаце пацвердзіць, што гэтае пытанне ўсё яшчэ там?
Так. Тым не менш існуе.
Што-то яшчэ я забыўся згадаць раней: калі ў мяне госць кэш яна дадае "function.filetime да нагрузак адрасоў. Я бачу, што многія з іх былі падхоплены Google і ў цяперашні час відавочна, паведамляецца, 404
kamilkurczak
22-04-11, 17:17
прывітанне,
У мяне ёсць рашэнне для Вас, каб выдаліць filemtime () пытанне:
Yous выкарыстоўваць гэтае рашэнне:
пра печыва пытанне - да гэтага часу шукае добрае рашэнне.
kamilkurczak
03-05-11, 16:48
аб гэтай праблеме печыва - мне трэба знайсці добры заказ дысплей для кручка код, адказны за гэты загаловак.
Прывітанне. Каміль знаходзіцца ў адпачынку, і я ўзяў яго справах. Калі ласка, скажыце гэта было вырашана? У мяне няма такой інфармацыі тут, але, магчыма, яна была вырашана П. М. таму, калі ласка, пацвердзіце.
Няма адказу - лічыць вырашанай. Калі няма, калі ласка, пішыце тут і мы зноў адкрыем пытанні.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):