PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Nepavyko pridėti slapukus

norku
22-03-11, 09:05
Aš gaunu žiūrint mano forumas kaip svečias ir narys rąstų ir bando naršyti forumą kaip svečias:
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php
Line: 5403

Be to, pranešti svečiams, kad jie nėra leidžiama peržiūrėti tam tikrų dalių forumo įsukus ir neįskaitomas.

Vbet yra problema, nes ji nėra, kai Vbet yra išjungta ... Aš dėkingi, greitai pažvelgti į tai, nes aš turėjo išjungti Vbet.

kamilkurczak
22-03-11, 09:21
Aš išjungti svečių talpyklos (vBET dabar yra įjungta, todėl ši galimybė pateikti šį klausimą)
esate tikri, kad turite visus vbet_cache aplankus su 777 permisions?

Ar jūs įsitikinkite, kad turite visas php.ini failo konfigūracija? (Po pakeitimų)

norku
22-03-11, 09:27
Labas Kamil,

Labai ačiū ieškoti taip greitai. Iš tikrųjų mano priimančiosios pakeitimais php.ini. Pakeičiau php.ini, turėjau į public_html, tačiau tai neturėjo įtakos, nes ji buvo panaikinamas ne / usr / local / lib / php.ini faile php.ini. Tiesiog patikrinti teises aplankų dabar ...

norku
22-03-11, 09:33
Tiesiog patikrinti svečių talpyklą aplankus ir yra neatitikimas. Po talpyklą aplankai į 777:

PL, JA, IT, FR, EN.

Tiesą sakant, nors aš turiu naudoti šias kalbas:

PL, JA, IT, FR, EN, ne, NL, es, RU, DE.

Aš ne nustatyti ar keisti rankiniu būdu bet kuriuo leidimus. Ar jie nustatomi automatiškai pagal Vbet?

kamilkurczak
19-04-11, 08:19
Ar galite patvirtinti, kad šis klausimas yra vis dar ten?

norku
21-04-11, 22:44
Yep. Vis dar ten.

Nors daugiau Aš pamiršau paminėti prieš: kai turiu svečių talpyklos prideda "function.filetime apkrovų URL. Galiu matyti, kad daug iš jų buvo pakėlė "Google" ir dabar akivaizdu, apie kuriuos pranešama, 404

kamilkurczak
22-04-11, 17:17
Sveiki,
Turiu sprendimas ištrinti filemtime () klausimas:
yous naudoti šio tirpalo:

apie slapukus problema - vis dar ieško gerą sprendimą.

kamilkurczak
03-05-11, 16:48
apie šį slapukus klausimas - man reikia rasti gera su kodu, kablys, atsakingas už šios antraštės rodymo tvarką.

vBET
02-06-11, 22:12
Sveiki. Kama yra dėl atostogų, ir aš paėmė savo bylas. Prašome pasakyti, ji buvo išspręsta? Aš neturiu tokios info čia, bet gal ji buvo išspręsta PM, todėl prašome patvirtinti.

vBET
09-06-11, 18:44
Nėra atsakymo laikoma išspręsta. Jei ne, rašykite čia ir mes atnaujinti šį klausimą.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1