PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş 2 Bigs konu BB mümkün olduğunca çabuk soved gerekir

cevo
30-11-10, 13:11
1. Performans.
Ben ücretli sürümü kullanıyorum. [EVET]
Benim ayarı gözden geçirilmiş ve birçok senaryo ile yeniden var. [EVET]
Ben bu http://www.day32.com/MySQL/ kullanarak mysql optimize [EVET]
RAM artmıştır [EVET]
BB önbellek kullanıyorum + memcache VB [EVET]

hala benim sunucu lag gibi görünüyor. Aşağıdaki ekran-shot cpu yükü bakınız:

[ADMIN BOZUK GÖRÜNTÜ KALDIRILACAKTIR]

Mysql-slow.log, BB ürün gelen pek çok yavaş sorguları (776 oluşumlar) olduğunu bulduk. Gösterisi olarak aşağıdaki komutu

$grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
776 170475 3149151

2. Yinelenen Title Tag Neden

Önce: Bu mod kullanarak vardı çoğaltılmış başlık etiketi en fazla etrafında 1xx-1xxx.
Sonra: 5xxx 1x, xxx veya daha fazla

Aşağıdaki ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi:
Bu gerçekten ciddi bir sorun yerine, iyi içerik ve rütbe alma web sitesi yapma, google, çok sayıda çoğaltılır başlık etiketi var herhangi bir kötü web sitesi cezalandırmak olacak. Eğer bu sorun çözülemez. Tüm bu harika çeviri özelliği hiçbir şey anlamına gelir.

Performans soru:

Ben bu değeri yeniden yapılandırmak gerekir mi?
Akım değeri
HTML boyutu: kesme noktası = 100.000
HTML boyutu: start kesme = 150.000

mateuszr
30-11-10, 15:24
Performansı hakkında konuşmak, bir bağlantı, okumak ve BB olası optimizasyonlar hakkında bilgi:

http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html

BB, 52 dilde sağlayarak maksimum potansiyel kullanıyorsanız, 52 kez daha fazla içerik ve trafik gerekir dikkat edin, - ipucu: bu en popüler dilleri sayısını sınırlamak için.

Yinelenen - başlık etiketi test ve yakında sonuçları ile cevap

vBET
30-11-10, 15:50
Lütfen tüm MySQL günlük tam yavaş olanlar olarak kabul sorguları bazı örnekler vermek.

vBET
30-11-10, 18:47
Sivri parametrelerinin yeniden yapılandırılması ile ilgili soruya cevap? Değişiklik öncesi ve sonrası tam bir nesil zaman kontrol edebilirsiniz. Bazı günlükleri girdileri ekleyerek ve sunucu üzerinde üretim zamanı nasıl etkilediğini kontrol ile kontrol edebilirsiniz. Sonuçları analiz olmadan, lütfen bu parametreleri değişmez.

vBET
30-11-10, 18:58
Ne yazık ki (yükleme) tarafından dahil edilen görüntüleri göremez. Metin olarak içeriği yazınız miyim?

Biz orada ne olup bittiğini görmek için çoğaltılır başlığı ile sayfalarına tam örnekler URL'ler gerekir. Tam sayfaları URL'leri olmadan tercüme ve çeviri sonucu Google aynı metin (örnekte / tercüme edilemez olmamalıdır şirket adı gibi bazı özel kelime) verir, ama ben onaylamak olamayacağını varsayıyorum. Onaylamak, ama BB de burada çalışıyor ve bu durumu şöyle tarif bekliyoruz olamaz. Biz onu kontrol etmek mümkün olacak, böylece URL veriniz.

Mateusz - Google çeviri sonucu aynı metin dönecektir bile her çeviriyi farklı olacak şekilde tercüme dil başlık etiketi eklemek nasıl tarif benzer konu bulabilirsiniz. Bulun ve burada bağlantı veriniz.

cevo
01-12-10, 01:45
http://img830.imageshack.us/img830/3430/duplicatedtitletag.png
http://img87.imageshack.us/img87/8096/duplicatedtitletagtotal.png

Metin sonucu yakında ilan edilecektir

vBET
01-12-10, 21:42
Teşekkür ederiz. Bu konuda artık metin sonuçlarının gerek yoktur. Ben neden ne olduğunu görüyoruz. URL'ler yönlendirmek büyük bir sorun var. Aynı dili Gördüğünüz gibi farklı URL'lere sahip olan bu uygun bir yönlendirilmiş olmalıdır. Bu etiketleri çoğaltılması nedeni budur.

Söyle BB dosyaları herhangi bir kod değişikliği yaptım? Eğer cevabınız evet ise, hangisi?

VBSEO ile uygun entegrasyon olduğundan emin olun!

Bu gerçekten hızlı çözülecek! Yani bu bir odaklanalım lütfen. Çözüldü sonra bu yavaş quries hakkında daha fazla bilgi veriniz.

vBET
01-12-10, 22:03
Ben forumda sadece ve ben bu yönlendirme çalışıyor ... Mevcut konu ile ilgili olduğundan emin musunuz? Bu konuların tanınması tarihleri nelerdir? Web Yöneticisi Araçları, tarihsel verileri gösterir unutmayın.

cevo
02-12-10, 07:35
Ben forumda sadece ve ben bu yönlendirme çalışıyor ... Mevcut konu ile ilgili olduğundan emin musunuz? Bu konuların tanınması tarihleri nelerdir? Web Yöneticisi Araçları, tarihsel verileri gösterir unutmayın.

BB kod herhangi bir değişiklik yapmadı.
Bu sorun, şu anda sağ şimdi ne.
Ne gördüğünüzü gördüm. Google fark bağlantı ya da bir şey görebilirsiniz.
Gerçekten garip

vBET
02-12-10, 09:33
BB kod herhangi bir değişiklik yapmadı.
Bu sorun, şu anda sağ şimdi ne.
Ne gördüğünüzü gördüm. Google fark bağlantı ya da bir şey görebilirsiniz.
Gerçekten garip

Belki son zamanlarda vBSEO güncelleme ve hemen tam entegrasyon vermedi. Ben şu anda yazdığı gibi yönlendirme forumumuzu üzerinde çalışıyor. Yani gördüğünüz ne bu şimdi olamaz. Kendiniz kontrol edin ve aynı dili, aynı iş parçacığı (webmaster araçları listeden bir çift) için 2 farklı URL'ler ayarlamak Lütfen bu uygun URL yönlendirilmesi gereken başlık hiçbir çoğaltılması görünecektir. Kontrol edin. Anlattığım gibi ise, o zaman (- webmaster araçları, her zaman o konuda öğrendim söyler ve tarihsel konuları gösteren konular tarihleri kontrol ediniz) artık olmaz tarihsel bir konudur. Sonra çözüldü - Tamam. Sana yazdığı gibi bu örnekte vBSEO güncelleme nedeniyle uygun entegrasyon olmadan neden olabilir. Ama eğer sorun zaten çözülmüş olduğundan emin olamaz.

Değilse ve gerçekten hala yönlendirmeleri olmadığını göreceksiniz, daha sonra test TAM 2 URL'ler veriniz metinler olarak vermek. Bu yüzden onu kontrol etmek ve üzerinde çalışmak mümkün olacak.

Çözüldü IF - hakkında yazılı olanlar yavaş sorguları günlükler verin - biz buna bakacağız.

cevo
17-12-10, 03:04
VB yüklü beri vBSEO güncelleme hiç.
Şu anda sorun hala devam ediyor ve iki büyük sorunlara yol gibi görünüyor.
1. ÇOK HIGHT CPU YÜK @ mysql
2. Çoğaltılamaz başlık etiketi TON (şimdi 40k 10k hakkında son kez)> _ <

mateuszr
17-12-10, 13:58
1. Tüm dillerde etkin varsa, daha fazla trafik, daha fazla mesaj, ipler, ve 52 kat daha fazla içerik var.
(Http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html) performansını artırmak için bazı ipuçları bulabilirsiniz. Biz okumak için şiddetle tavsiye ederiz.
Başka bir çözüm, önbellek, daha sonra zamanla sonraki dilleri ekleyin dolduracak kadar bu en yararlı desteklenen diller sınırlamaktır.
Dahası, sorguları mysql rahatlatır 'konuk cache' deneyin böylece CPU daha az yüklü yapar.

2. son yazılan gibi:
Değilse ve gerçekten hala yönlendirmeleri olmadığını göreceksiniz, daha sonra test TAM 2 URL'ler veriniz metinler olarak vermek. Bu yüzden test TAM 2 URL'ler vermek olmadığını kontrol edin ve it.Please üzerinde çalışmak mümkün olacak ..

vBET
18-12-10, 09:59
VB yüklü beri vBSEO güncelleme hiç.
Şu anda sorun hala devam ediyor ve iki büyük sorunlara yol gibi görünüyor.
1. ÇOK HIGHT CPU YÜK @ mysql
2. Çoğaltılamaz başlık etiketi TON (şimdi 40k 10k hakkında son kez)> _ <

Bir kez daha kesin bir bilgi veriniz.
1. Hakkında yazılı yavaş günlükleri sorguları veriniz.
2. (Görüntü olarak değil metin) başlıkları tekrarladım tam URL'ler bazı örnekler veriniz.

Biz bunu doğrulamak ve bunun üzerinde çalışmalıyız.

mateuszr
30-12-10, 08:40
Bu konuya uzun bir süre hiç cevap şu an için çözüm olarak işaretlenmiş.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1