СДА

Виев Фулл Версион: Решити 2 Бигс питање вБЕТ треба совед што је пре могуће

cevo
30-11-10, 13:11
1. Перформансе.
Ја сам помоћу плаћени верзију. [ДА]
Су прегледани сам постављање и реконфигурацију са много сценарија. [ДА]
Имам оптимизован МиСКЛ користећи овај хттп://ввв.даи32.цом/МиСКЛ/ [ДА]
Ја сам повећао РАМ-а [ИЕС]
Ја сам помоћу вБЕТ кеш + мемцацхе ВБ [ИЕС]

али изгледа као да је и даље заостају мој серверу. Погледајте оптерећење ЦПУ са екрана-схот испод:

[Админ уклоњено Брокен имаге]

Нашао сам да је у МиСКЛ-слов.лог, постоји много споро упита (776 догађаја) је дошао из вБЕТ производа. Као емисији из следећу команду

$grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
776 170475 3149151

2. Узрок Дуплирани Ознака Наслов

Пре: Ја користећи овај мод, дуплиране титле таг сам имао било је око 1кк-1ккк највише.
После: 5ккк-1к, ккк или више

Као што можете видети из сцреенсхот испод:
Ово је стварно озбиљно питање, уместо прављења вашег сајта добре садржаја и ранга, Гоогле ће кажњавање било лоше сајт који је добио превише дуплирања наслов ознаку. Ако овај проблем не може решити. Сви они дивни превод функцију значе ништа.

Перформансе питање:

Да ли да реконфигурише ове вредности?
Тренутна вредност је
ХТМЛ-величина: тачке резања = 100.000
ХТМЛ-величина: почнете да сечете = 150.000

mateuszr
30-11-10, 15:24
Ако говоримо о перформансама, ево линка, можете да прочитате и научите о могућим оптимизацијама за вБЕТ:

хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-генерал-дисцуссионс/408-вбет-перформанце.хтмл

Обратите пажњу да ако користите максимални потенцијал од вБЕТ омогућавањем свих 52 језика, имаћете 52 пута више садржаја и саобраћај - Савет: да се ограничи број језика на ове најпопуларније.

Дуплирани титле таг - ми ћемо га тестирамо и одговора са резултатима ускоро

vBET
30-11-10, 15:50
Молим вас дајте неки тачан примери упита које се сматрају оне споро - са целом МиСКЛ дневник.

vBET
30-11-10, 18:47
Одговоре на ваша питања о реконфигурацији указао параметара - да ли га само ако можете да проверите тачно време генерација пре и после промена. Можете га проверити тако што ћете додати неки историје уноса и провере како то утиче на генерације време на серверу. Без анализе резултата, молимо Вас да се не мењају те параметре.

vBET
30-11-10, 18:58
Нажалост, ја не видим ни слика су од вас (не учитавају). Молим Вас писати садржај тих као текст?

Морамо тачно примере УРЛ ваше странице са дуплираним наслов да видимо шта се тамо дешава. Претпостављам да је преведен и као резултат превођења Гоогле даје исти текст (у примеру то је нека посебна реч као што је име компаније која не би требало да / не може бити преведен), али не могу да потврдим да без УРЛ тачан странице. Не може да потврди, али очекујем да вБЕТ ради добро овде и смо описали ситуацију. Молим вас дајте УРЛ тако да ћемо моћи да га проверите.

Матеусз - Прочитајте сличне нит где смо описали како да додате језик превод на титле таг тако да је сваки превод ће бити различито, чак и ако Гоогле превод резултат ће вратити истом тексту. Сматрају да је и молим вас дајте овде линк.

cevo
01-12-10, 01:45
хттп://имг830.имагесхацк.ус/имг830/3430/дуплицатедтитлетаг.пнг
хттп://имг87.имагесхацк.ус/имг87/8096/дуплицатедтитлетагтотал.пнг

Текст резултат ће бити ускоро постављен

vBET
01-12-10, 21:42
Хвала. Не треба ми више резултата текст за ово питање. Видим шта је узрок. Имате велики проблем са УРЛ преусмеравање. Како ја видим за истим језиком имате различите УРЛ-ове - то би требало да буде преусмерен на прикладан. Зато видите ову ознаке дуплирање.

Реците да ли сте направили било какве промене код у вБЕТ датотеке? Ако јесте - који?

Проверите да ли сте одговарајућа интеграцију са вБуллетин!

Ово заиста треба да буде брзо решен! Зато вас молим прво да се фокусирају на овај. Након што је решен молимо дати више детаља о тим спором куриес.

vBET
01-12-10, 22:03
Само сам на вашем форуму и видим да преусмеравање ради ... Да ли сте сигурни да се ради са постојећим питању? Који су датуми признавања овог питања? Имајте у виду да алатке за вебмастере показује историјских података.

cevo
02-12-10, 07:35
Само сам на вашем форуму и видим да преусмеравање ради ... Да ли сте сигурни да се ради са постојећим питању? Који су датуми признавања овог питања? Имајте у виду да алатке за вебмастере показује историјских података.

Никада нисам направио никакве модификације у коду вБЕТ на свим.
Овај проблем тренутно дешава управо сада.
Видела сам оно што видите. Гоогле видети везу разлику или тако нешто.
Заиста чудно

vBET
02-12-10, 09:33
Никада нисам направио никакве модификације у коду вБЕТ на свим.
Овај проблем тренутно дешава управо сада.
Видела сам оно што видите. Гоогле видети везу разлику или тако нешто.
Заиста чудно

Можда сте ажурирали вБуллетин недавно и није направио одмах пуну интеграцију. Као што сам написао у овом тренутку преусмеравање ради на вашем форуму. Дакле, ово шта видите сада не могу да се догоди. Проверите сами и поставили 2 различите УРЛ-ове за исте нит у истом језику (један пар из налог Алатки за вебмастере списак) - ово би требало да буде преусмерен на одговарајућу УРЛ адресу, тако да нема дуплирања наслов ће се појавити. Проверите то. Ако је као што сам описао, онда је то историјско питање које се не дешава више (молимо вас да проверите датуме питања - Вебмастер Тоолс увек говори када је сазнао о том питању, и показује историјска питања). Да ли је то у реду - онда је то решено. Као што сам вам написао то би могло бити проузроковано у примеру због вБуллетин исправку без одговарајуће интеграције. Али ја не можемо бити сигурни ово ако питање је већ решено.

Ако није - и видећете да још увек заиста није преусмерења, онда молим вас дајте ТАЧНО 2 УРЛ адресе за које сте тестирали - дајте га као текстова. Тако да ћемо моћи да га проверите и рад на њему.

АКО решити - молим вас дајте оне споро упита евиденција које се писао о - ми ћемо гледати ово.

cevo
17-12-10, 03:04
Никада нисам ажурирање вБуллетин јер инсталиран ВБ.
Тренутно је проблем и даље постоје и чини се као да сам узрок два велика проблема
1. Врло високи ЦПУ оптерећење при МиСКЛ
2. ТОНА дуплирати титле таг (последњи пут око 10к сада 40К)> _ <

mateuszr
17-12-10, 13:58
1. Имаш више саобраћаја, више постова, тема, и 52 пута више садржаја, ако имате све језике омогућена.
Овде (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-генерал-дисцуссионс/408-вбет-перформанце.хтмл) можете наћи неколико савета за побољшање перформанси. Саветујемо да прочитате ово.
Друго решење је да ограничи подржаних језика на ове најкорисније до кеша ће испунити, а затим додајте следећи језика током времена.
Шта више, можете покушати да "кеш гост" који ублажава МиСКЛ упита од, на тај начин чини да се процесор мање оптерећивати.

2. и од последњу поруку:
Ако није - и видећете да још увек заиста није преусмерења, онда молим вас дајте ТАЧНО 2 УРЛ адресе за које сте тестирали - дајте га као текстова. Тако да ћемо моћи да га проверите и рад на ит.Плеасе дати ТАЧНО 2 УРЛ адресе за које сте тестирали ..

vBET
18-12-10, 09:59
Никада нисам ажурирање вБуллетин јер инсталиран ВБ.
Тренутно је проблем и даље постоје и чини се као да сам узрок два велика проблема
1. Врло високи ЦПУ оптерећење при МиСКЛ
2. ТОНА дуплирати титле таг (последњи пут око 10к сада 40К)> _ <

Још једном - молим вас дати тачне информације.
1. Молим вас дајте споро упита евиденција које сте је писао о томе.
2. Молим вас дајте неке примере тачан УРЛ који су дуплирани наслове (као текст не слике).

Ми ћемо то потврдити и рад на њему.

mateuszr
30-12-10, 08:40
нема одговора у овој теми већ дуже време - означен као решен за сада.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1