View Full Version: Rešeno 2 Bigs vprašanje vBET treba soved čim prej
1. Uspešnosti.
Jaz sem z uporabo plačan prevod. [YES]
Sem pregledal moje nastavitve in preuredili z veliko scenarij. [YES]
Imam optimizirana mysql uporabi ta http://www.day32.com/MySQL/ [YES]
Imam povečal RAM [YES]
Jaz sem z uporabo predpomnilnika vBET je + memcache od VB [YES]
vendar se zdi, kot da še vedno lag moj server. Oglejte si cpu obremenitve od zaslona-shot spodaj:
[ADMIN odstraniti BROKEN IMAGE]
Ugotovil sem, da v mysql-slow.log, obstaja veliko počasi poizvedb (776 dogodkov) prišel iz vBET izdelek. Kot kažejo od naslednjega ukaza
$grep "vbenterprisetranslator" /var/log/mysql/mysql-slow.log |wc
776 170475 3149151
2. Vzrok podvojeni Naslov Tag
Preden: I uporabo tega mod, podvojene naslov tag sem bil okoli 1xx-1xxx največ.
Po: 5xxx-1x, xxx ali več
Kot lahko vidite na sliki spodaj:
To je zelo resno vprašanje, namesto da vaše spletne strani dobili dobro vsebino in uvrstitev, bo Google kaznovanje vse slabo spletno stran, ki ima preveč podvojenih title tag. Če tega problema ni mogoče rešiti. Vsi tisti čudoviti prevod funkcijo pomenijo nič.
Uspešnost vprašanje:
Naj reconfigure te vrednosti?
Sedanja vrednost
HTML velikost: rezanje točka = 100.000
HTML velikost: start rezanja = 150.000
Če govorimo o zmogljivosti, tukaj je link, si lahko preberete in se učiti o možnih optimizacij za vBET:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
Obvestilo, da če uporabljate največ možnosti vBET z omogočanjem vseh 52 jezikih, boste imeli 52-krat več vsebine in prometa - namig: da se omeji število jezikov, v te najbolj priljubljene.
Podvojena title tag - bomo to test in odgovor z rezultati kmalu
Prosimo, da nekateri točno primerov vprašanj, ki se štejejo kot tiste počasne - s celotno log MySQL.
Odgovor na vaše vprašanje o preoblikovanju poudaril parametrov - to storiti le, če lahko preverite točno generacijski čas pred in po spremembah. Lahko preverite z nekaterimi dnevniki vpisov in preverjanje, kako to vpliva na generacijski čas na strežniku. Brez analizo rezultatov, prosim, ne spremeni te parametre.
Na žalost ne morem videti katerega koli od slik, ki jih vnesejo vas (ne nakladanje). Ali lahko prosim napišete vsebino teh kot besedilo?
Potrebujemo natančno primerov URL-na vaših straneh z naslovom podvojene videti, kaj se dogaja tam. Predvidevam, da je prevedena in je prevod rezultat Google daje isto besedilo (na primer, da je nekaj posebnega besede, kot so ime podjetja, ki ne sme / ne more prevesti), vendar ne morem potrditi, da se ne da natančno URL strani. Ne morem potrditi, vendar pričakujejo, da vBET deluje dobro tukaj in imamo opisano situacijo. Prosimo, da URL, da bomo lahko, da preverim.
Mateusz - vam podobne nit, kjer smo opisali, kako dodati prevod v jezik tag naziv, tako da bo vsak prevod je drugačen, tudi če bo Google prevod rezultat vrne isto besedilo. Poišči ga in navedite tukaj link.
http://img830.imageshack.us/img830/3430/duplicatedtitletag.png
http://img87.imageshack.us/img87/8096/duplicatedtitletagtotal.png
Besedilo rezultat bo kmalu objavljen
Hvala. Ne potrebujem besedilo rezultati več za to vprašanje. Vidim, kaj je vzrok. Imaš velik problem s preusmeritvijo URL-jev. Kot vidim, za isti jezik, ki ga imajo različne URL - to bi bilo treba preusmeriti na ustrezna. Zato vidite to tags podvajanje.
Obvestite Ali ste naredili kakršne koli spremembe v kodo vBET datoteke? Če da - katero?
Poskrbite, da imate ustrezno integracijo s vBSEO!
Tole mora biti res rešiti hitro! Zato prosim Najprej naj se osredotočajo na to. Potem ko je rešiti to prosimo navedite podrobnosti o teh počasi quries.
Pravkar sem bil na vašem forumu in vidim, da je preusmeritev dela ... Ali ste prepričani, da imamo opravka z obstoječimi vprašanje? Kaj so datumi za priznanje tega vprašanja? Ne pozabite, da se Webmaster Tools prikazuje zgodovinske podatke.
Pravkar sem bil na vašem forumu in vidim, da je preusmeritev dela ... Ali ste prepričani, da imamo opravka z obstoječimi vprašanje? Kaj so datumi za priznanje tega vprašanja? Ne pozabite, da se Webmaster Tools prikazuje zgodovinske podatke.
Nikoli nisem sprejel nobene spremembe v kodi vBET na vseh.
Ta problem je trenutno zgodilo zdaj.
Videl sem, kar vidite. Google bi videli razliko povezavo ali kaj podobnega.
Res čudno
Nikoli nisem sprejel nobene spremembe v kodi vBET na vseh.
Ta problem je trenutno zgodilo zdaj.
Videl sem, kar vidite. Google bi videli razliko povezavo ali kaj podobnega.
Res čudno
Morda ste posodobili vBSEO pred kratkim in ni v celoti integracijo takoj. Kot sem napisal zdaj preusmeritev dela na vašem forumu. Torej to, kar vidite sedaj ne morejo zgoditi. Prosimo, preverite sami in nastaviti 2 različna URL za isti navoj v istem jeziku (en par iz vašega seznama webmaster orodja) - to bi bilo treba preusmeriti na ustrezen URL, tako da ni podvajanja naziva bodo prikazani. Prosimo, preverite. Če je, kot sem opisati, potem je to zgodovinsko vprašanje, ki se ne zgodi več (preverite datume vprašanj - webmaster orodja, vedno pove, ko je ugotovil, o vprašanju, in kaže zgodovinskih vprašanj). Ali je OK - potem je rešen. Kot sem napisal, da bi lahko to povzročilo na primer zaradi vBSEO posodobitev brez ustrezne integracije. Ampak ne morem biti prepričan, če to vprašanje je že rešen.
Če to ni - in boste videli, da je v resnici še ni preusmeritev, nato pa vas prosimo, da TOČNO URL-2, ki ga testirajo - dati z besedili. Tako bomo lahko, da jih preveri in dela na njem.
IF rešiti - navedite tiste, počasi dnevnikov poizvedbe, ki jih je bilo pisanje o - bomo pogled na to.
Nikoli nisem posodobitev vBSEO saj nameščen VB.
Zdaj je problem še vedno obstajajo in se zdi, kot da sem povzročil dve veliki problemi
1. ZELO višina CPU LOAD @ mysql
2. TONS podvojenih title tag (zadnjič okrog 10k zdaj 40k)> _ <
1. Imaš več prometa, več delovnih mest, niti, in 52-krat več vsebine, če imate vse jezike omogočeno.
Tukaj (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html) lahko najdete nekaj namigov za izboljšanje učinkovitosti. Toplo priporočamo, da preberete to.
Druga rešitev je, da se omeji podprtih jezikov za te najbolj uporaben, dokler bo cache polnila, nato dodamo naslednje jezike v daljšem časovnem obdobju.
Kaj je več, lahko poskusite "gost predpomnilnik", ki razbremeni mysql iz poizvedb, kar vas naredi manj CPU naložen.
2. od zadnje sporočilo:
Če to ni - in boste videli, da je v resnici še ni preusmeritev, nato pa vas prosimo, da TOČNO URL-2, ki ga testirajo - dati z besedili. Tako bomo lahko, da jih preveri in delo na it.Please dati EXACT URL-2, ki ga testirajo ..
Nikoli nisem posodobitev vBSEO saj nameščen VB.
Zdaj je problem še vedno obstajajo in se zdi, kot da sem povzročil dve veliki problemi
1. ZELO višina CPU LOAD @ mysql
2. TONS podvojenih title tag (zadnjič okrog 10k zdaj 40k)> _ <
Še enkrat - navedite natančne podatke.
1. Prosimo, da počasi poizvedbe, dnevnikov, ki jih je bilo pisanje o tem.
2. Prosimo, da navedete nekaj primerov točno URL-jev, ki so podvojene naslove (kot besedilo ni slike).
Bomo lahko preverila in dela na njem.
nobenega odgovora na to nit za dolgo časa - so označene kot rešili za zdaj.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):