СДА

Виев Фулл Версион: Решити Инсталација проблем са вБуллетин

basketmen
01-09-10, 20:11
1. Ја сам помоћу вБуллетин 3.2.0, И цант наћи овај код у фајл фунцтионс_вбсео_цреатеурл.пхп као настава на РЕАДМЕ.хтмл:

$ Вбсео_гцацхе_тхреад ['сеотитле'] = вбсео_филтер_реплаце_тект ($ ТТЛ);

Ја сам већ тражи унутар свих вБСЕО фајлове превише, али и даље не могу га наћи

Плеасе хелп, јавите ми ако вам треба мој ФТП и друге детаље

2. Да ли постоји још увек нема решења а тако ми ноцас треба искључити "Замени садржај" Мета кључне речи "?" за подразумевани језик као пре употребе вБЕТ? Као помоћу условног можда у вБСЕО фајлове

basketmen
02-09-10, 20:28
Момци могу да добијем подршку овде молим вас:) стварно је потребна помоћ овде

Већ сам купио вбет више од 24 сата иде, али још увек не могу да га инсталирате јер изнад проблема

vBET
02-09-10, 22:30
Хи.

1. Ажурирајте свој вБуллетин. Ви користите стару верзију.

Са вашом верзијом и даље можете користити вБЕТ, али то неће бити интегрисан са вБуллетин, тако да везе неће бити преведени. Све остале функције вБЕТ ће радити добро.
Такође можете сами траже код које је одговоран у овој старој верзији вБуллетин за добијање нит звања и замените га аппроприателли ако не желите да ажурирате вБуллетин. Као наговештај могу рећи да погледамо где се користи функција вбсео_тхреад_сеотитле. Имајте на уму да старије верзије вБЕТ је радио са вБуллетин 3.2.к (као што се сећам нашем форуму ради на 3.2.2) и интеграцији поступак је био другачији, али у овом тренутку неће радити, тако да вам не могу дати стари упутства интеграције. вБуллетин променила свој код и вБЕТ урадио, тако да интеграција такође морао да се мења.
Ја само проверени и на вБуллетин 3.2.2 код можете наћи:

$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Дакле, управо сте сувише стари - није подржана верзија. Ажурирајте, или користите вБЕТ без везе превода (не најбоља за ваш СЕО), или наћи код који би требало да се мења и мења га.

2. У овом тренутку ова опција мора да буде искључен. Имајте на уму да она неће утицати на вашу СЕО, јер претраживачи једноставно игнорише кључне речи мета таг и користи реалним садржај странице за индексирање.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1