PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Telepítés probléma vbseo

basketmen
01-09-10, 20:11
1. Én használ vbseo 3.2.0, én vidám talál ez a kód benne functions_vbseo_createurl.php fájlt, mint oktatás readme.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Már keresés belül minden vbseo fájlokat is, de még mindig nem találja meg

kérem, segítsen, hadd tudjam meg, ha kell én ftp és egyéb részletek

2. Van még nincs megoldás, még így dont kell kikapcsolni "Cserélje ki a" META kulcsszavak tartalom? " Az alapértelmezett nyelv, mint a használata előtt vBET? Mint a feltételes talán a vbseo kép

basketmen
02-09-10, 20:28
Srácok tud én kap támogatást itt kérem:) tényleg segítségre van szüksége itt

Már vásárolt vBET több mint 24 órán keresztül menni, de mégis vidám telepíteni, mert a fenti probléma

vBET
02-09-10, 22:30
Szia.

1. Kérjük, frissítse vBSEO. Ön a régi változatra.

Az Ön verziót is használhatja vBET, de nem lesz integrált vBSEO, hogy kapcsolatokat nem lesz lefordítva. Minden más vBET funkciókat jól működik.
Azt is nézd magad a kódot, amely felelős az ebben a régi vBSEO verzió szerzés menet címek és helyette appropriatelly, ha nem akarsz frissíteni vBSEO. Mint hint tudom mondani, hogy vizsgálja meg, ahol használható funkció vbseo_thread_seotitle. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az idősebb vBET változatban működött, vBSEO 3.2.x (ha jól emlékszem a fórum dolgozott 3.2.2) és integrációs eljárás más volt, de ebben a pillanatban nem fog működni, így nem tudok adni régi integráció utasításokat. vBSEO megváltoztatta kódot és vBET tette, hogy az integráció is meg kellett változtatni.
Én csak ellenőrzött és vBSEO 3.2.2 kód található:

$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Szóval csak túl öreg - nem támogatott verzió. Kérjük, frissítse, vagy használja vBET nélküli kapcsolatok fordítás (nem a legjobb a SEO), vagy keresse meg a kódot, amely meg kell változtatni, és változtassa meg.

2. Ebben a pillanatban ez a lehetőség is, hogy ki van kapcsolva. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem befolyásolja a SEO, hiszen a keresőprogramok egyszerűen figyelmen kívül hagyja a kulcsszó meta tag és használja igazi oldal tartalmát indexelésre.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1