PDA

View Full Version: Riješen Instalacija problem s vbseo

basketmen
01-09-10, 20:11
1. Ja sam koristeći vbseo 3.2.0, ja ne mogu naći ovaj kod unutar functions_vbseo_createurl.php datoteka kao što su upute u ReadMe.html:

$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Već sam traži unutar svih vbseo datoteka previše, ali još uvijek ne mogu ga naći

molim pomoć, javite mi ako trebate moju FTP i druge pojedinosti

2. Je li još uvijek nema rješenja, ali tako da ne trebate isključiti "Zamijeni" META ključne riječi "sadržaj?" za zadani jezik kao što je prije korištenja vBET? Kao i pomoću uvjetnog možda vbseo datoteke

basketmen
02-09-10, 20:28
Dečki ovdje mogu dobiti pomoć molim:) stvarno potrebna pomoć ovdje

Već sam kupio vbet više od 24 sata ići, ali još uvijek ne mogu ga instalirati jer je gore navedeni problem

vBET
02-09-10, 22:30
Bok.

1. Ažurirajte svoje vBSEO. Koristite staru verziju.

Uz vašu verziju još uvijek možete koristiti vBET, ali to neće biti integriran s vBSEO, tako da veza neće biti preveden. Sve ostale funkcionalnosti vBET će raditi dobro.
Također možete sami tražiti kod koji je odgovoran u ovom starom vBSEO verzija za dobivanje niti naslova i zamijeniti ga appropriatelly ako ne želite ažurirati vBSEO. Kao nagovještaj mogu reći da pogledate gdje se koristi funkcija vbseo_thread_seotitle. Imajte na umu da starije verzije vBET je rad s vBSEO 3.2.x (kao što se sjećam našeg foruma radi na 3.2.2) i integracije postupak je drugačiji, ali u ovom trenutku to neće raditi, pa ne mogu vam dati stare integracije upute. vBSEO promijenila svoj kod i vBET učinio, tako da integracija također je morao biti promijenjen.
JA pravedan ček i vBSEO 3.2.2 kod možete pronaći:

$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Dakle, upravo ste prestar - nije podržana verzija. Molimo Vas da ažurirate ili koristiti vBET bez veze prijevoda (nije najbolje za vaš SEO), ili pronaći kod koji treba mijenjati i to promijeniti.

2. U ovom trenutku ova opcija mora biti isključena. Imajte na umu da to neće utjecati na vaše SEO, jer tražilice jednostavno ignorira ključne riječi meta tag i koristi pravi sadržaj stranice za indeksiranje.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1