View Full Version: Riješen Instalacija problem s vbseo
1. Ja sam koristeći vbseo 3.2.0, ja ne mogu naći ovaj kod unutar functions_vbseo_createurl.php datoteka kao što su upute u ReadMe.html:
$ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);
Već sam traži unutar svih vbseo datoteka previše, ali još uvijek ne mogu ga naći
molim pomoć, javite mi ako trebate moju FTP i druge pojedinosti
2. Je li još uvijek nema rješenja, ali tako da ne trebate isključiti "Zamijeni" META ključne riječi "sadržaj?" za zadani jezik kao što je prije korištenja vBET? Kao i pomoću uvjetnog možda vbseo datoteke
Dečki ovdje mogu dobiti pomoć molim:) stvarno potrebna pomoć ovdje
Već sam kupio vbet više od 24 sata ići, ali još uvijek ne mogu ga instalirati jer je gore navedeni problem
Bok.
1. Ažurirajte svoje vBSEO. Koristite staru verziju.
Uz vašu verziju još uvijek možete koristiti vBET, ali to neće biti integriran s vBSEO, tako da veza neće biti preveden. Sve ostale funkcionalnosti vBET će raditi dobro.
Također možete sami tražiti kod koji je odgovoran u ovom starom vBSEO verzija za dobivanje niti naslova i zamijeniti ga appropriatelly ako ne želite ažurirati vBSEO. Kao nagovještaj mogu reći da pogledate gdje se koristi funkcija vbseo_thread_seotitle. Imajte na umu da starije verzije vBET je rad s vBSEO 3.2.x (kao što se sjećam našeg foruma radi na 3.2.2) i integracije postupak je drugačiji, ali u ovom trenutku to neće raditi, pa ne mogu vam dati stare integracije upute. vBSEO promijenila svoj kod i vBET učinio, tako da integracija također je morao biti promijenjen.
JA pravedan ček i vBSEO 3.2.2 kod možete pronaći:
$vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
Dakle, upravo ste prestar - nije podržana verzija. Molimo Vas da ažurirate ili koristiti vBET bez veze prijevoda (nije najbolje za vaš SEO), ili pronaći kod koji treba mijenjati i to promijeniti.
2. U ovom trenutku ova opcija mora biti isključena. Imajte na umu da to neće utjecati na vaše SEO, jer tražilice jednostavno ignorira ključne riječi meta tag i koristi pravi sadržaj stranice za indeksiranje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):